Falmec LIGHT 180 SZIGET

Részletes leírás

Ragyogjon a levegő!
A „kevesebb néha több” logika ihlette, a LIGHT egyszerű geometriai formáit, ami tökéletesen illeszkedik a modern konyhai környezetbe. A Falmec új ultrakompakt „Multi-Air” technológiájának köszönhetően a Light képes az egész szívóelemet 10 cm magas burkolatban tárolni. A szívóelemet két fekete szatén alumínium profil tartja, a felső részen pedig két füstüveg zárja le. Az elszívó széleinek teljes hosszában beépített LED szalag került, hogy jobban megvilágítsa a munkalapot és kellemes környezeti fényt biztosítson. A LIGHT kétféle változatban kapható: 180 cm széles aszimmetrikus elszívással és 120 cm széles központi elszívással.

FALMEC Multi-Air technology
A Falmec új Multi-Air technológiája forradalmasítja az elszívás hagyományos koncepcióját, egyetlen pontra koncentrálva. Az elv, hogy a szívóerőt több ultrakompakt motorra kell osztani a motorokat vízszintesen elhelyezni a nagyobb felületen történő elszívás érdekében és mindezt párosítva egy rendkívül alacsony magassággal.

Előnyök: zajszint csökkenés, homogén elszívás az egész felületen, hatékony elszívás a Carbon.Zeo szűrőnek és a készülék kompakt kialakításának köszönhetően.

Miért válasszam?
Hatékony elszívás a Carbon.Zeo szűrőnek és a készülék kompakt kialakításának köszönhetően.
Összehasonlítom más termékekkel
Megnézem a hozzám legközelebbi forgalmazót Megnézem a bemutatóteremben
Kérdéseim vannak

Kelemen Mónika

páraelszívók, beépíthető háztartási gépek, mosogatótálcák, csaptelepek

kelemen@multikomplex.hu +36 30 619 6999
Tulajdonságok
CLTI80.E0P2#NRSN451F
8034122362885
Fektetett T
Fekete
180 cm
1
Brushless
Elektronikus
LED szalag
Igen
Igen
n.a./500 m3/h
43-67 dB(A)
40 kg
3 év
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.