Falmec felső szekrénybe építhető elszívók

 

A páraelszívóknak ehhez új műszaki megoldásokat kell felvonultatni. A korábban beszerelt kihúzható elszívók vagy a fali dekor elszívók beépítési távolsága nagyobb volt a főzőlapoktól, mint a felső szekrények alsó síkja. A főzőlaptól függően 65cm-75 cm között kellett felszerelni, ha ennél közelebb kerülnek az elszívók akkor gondoskodni kell a megfelelő hővédelemről, különösen a gázfőzőlapok esetében.

 

A FALMEC felső szekrénybe építhető készülékei nem egyszerűen a szekrény alsó lapjába bevágva kerülnek beépítésre, hanem a korpusztól-korpuszig ezzel kitöltve a szekrény teljes alsó részét, ami így gyakorlatilag maga a páraelszívó lesz.  Az oldalsó korpuszok a páraelszívó alsó része fölé kerülnek így nem érintkeznek a felfelé áramló gőzzel. A megfelelő védelmet a hővel és a párával szemben egy kihajtható légterelő üveglappal tehetik még hatékonyabbá. A kihajtható légterelő megakadályozva, hogy a párás, zsírokkal telített levegő elérje a konyhabútort, ezzel is növelve a bútor élettartamát. A szekrény belsőjében is esztétikus látványt ad a készülék nemesacél burkolata, csőtakaró kürtője. Az elszívó felső síkját polcként használhatjuk, közvetlenül pakolhatunk rá, illetve akár üveg polcokkal kiegészíthetjük, amivel így további rakodófelületet nyerhetünk.

 

A VIRGOLA EVO páraelszívót kétféle színben és széles méretválasztékban lehet kapni. Inox vagy fekete színben, illetve 60, 75, 90 és 120 cm-es szélességben.

falmec virgola evo páraelszívó

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Falmec Virgola touch páraelszívó

A Falmec virgola touch készüléken az elszívó vezérlését a kihajtható légterelő üveglapon találjuk. Itt lehet szabályozni a motor teljesítményét és a LED szalag fényerejét, illetve színhőmérsékletét is. A LED világítás a kihajtható üveglapnak a belső felületére került, ami így pontosan a főzőfelületre irányított, erős, ugyanakkor diszkrét fényt biztosítja.

 

falmec virgola touch elszívó

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Falmec Virgola no-drop touch
A Falmec virgola no-drop touch a fentieket egy profi megoldású labirint szűrővel egészíti ki, amely hasonló megoldású, mint a nagykonyhai elszívók zsírszűrője. Eredményeképpen pedig a lecsapódó pára visszacsepegését gátolja meg.

 

falmec virgola no-drop touch-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Falmec Virgola NRS
Meg kell említeni a VIRGOLA NRS kivitelt, amely extra hangszigetelésű motorjával radikálisan csökkenti a készülék zajszintjét (akár -86%-kal kevesebb zaj!) – a teljesítmény csökkenése nélkül. Az NRS™ technológia lehetővé teszi, hogy főzzön, dolgozzon, beszélgessen és zenét hallgathasson anélkül, hogy a páraelszívókra jellemző zajt hallaná, miközben élvezheti a legjobb légszívási teljesítményt.

 

falmec virgola nrs elszívó-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Falmec Move

Egyes esetekben szóba jöhet a Falmec Move elszívó is, amelynek kihúzható az alsó része, illetve kikapcsolt állapotában visszatolható így teljesen eltűnik, belesimul a készülék alá. Fekete, fehér színekben, 60, 90 és 120 cm-es szélességben kapható.

 

falmec move páraelszívó-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A Falmec aláépíthető elszívókat a Falmec indukciós főzőlapokkal együttes működésre lehet bírni egy vezeték nélküli kapcsolat segítségével.

 

A FALMEC DIALOGUE SYSTEM (vezeték nélküli kapcsolat)
A Páraelszívó és az indukciós főzőlap párbeszéde. A Falmec új Dialogue System rendszerével az elszívó különféle funkciói közvetlenül a Falmec indukciós főzőlapról vezérelhetők. A főzőlap és a páraelszívó közötti párbeszéd rádiófrekvenciákon megy végbe, és nem igényel további vevőkészülékek beépítését az elszívóba.

 

falmec dialogue system