Indukciós főzőlap beépített elszívóval

Kettő az egyben! Az indukciós főzőlappal és beépített elszívóval rendelkező termék kiváló választás lehet a modern konyhákba. Az indukciós technológia gyors és hatékony főzést tesz lehetővé, miközben az elszívó hatékonyan eltávolítja a főzés közben keletkező gőzöket és szagokat.

Új dimenziók a mosogatótálcák világában!

A KERATEK , kvarc, kerámia részecskék és innovatív akril keveréke. A gyantát a Keratek-ben exkluzív eljárásokkal kombinálják, melyek képesek teljesen kitölteni az anyag belső szerkezetét.

Elleci kerámia és gránit mosogatótálcák a Konyhakiállításon

Látogasson el a konyhakiállításra, ahol további információt kaphat az ELLECI termékválasztékról.

Hogyan válasszunk gránit mosogatótálcát

A gránit mosogatótálcák hatalmas szín és forma variációjukkal már sokkal esztétikusabb megjelenéssel járulnak hozzá a konyha szépségéhez, mint korábban. A folyamatos használat miatt, ennél viszont több dologra érdemes figyelnünk vásárlás előtt. Mutatjuk mik azok!

Nagykonyhai ernyőkhöz ajánlott elszívó ventilátorok

Az alábbiakban az általunk forgalmazott nagykonyhai ernyőkhöz ajánlott CASALS elszívó ventilátorokat szeretnénk bemutatni Önnek.

Nagykonyhai ernyők

Az alábbiakban alternatívát biztosítunk büfék, üzemi konyhák, éttermek és nagykonyhai környezetbe helyezhető páraelszívó készülékek tekintetében. Ezek a berendezések egyedileg méretezettek a „nagyüzemi” konyhák igényeihez igazítva, folyamatos nagy teljesítményű üzemre tervezve.

Elements kollekció (SHELF)

Egy teljesen új koncepció, amely különböző technológiai és tervezési megoldásokat kínál a mindennapos használathoz igazodva.

Szagtalan főzés a plazma szűrőnek köszönhetően!

A plazma szűrők egyben erős légtisztítóként is funkcionálnak és képesek eltávolítani a baktériumokat, a vírusokat és számos allergént a konyha levegőjéből, akár 99%-os hatékonysággal. Javítsa az otthona levegőminőségét!

SIRIUS szűrőrendszerek

A Sirius termékcsalád számos páraelszívó-modellel rendelkezik, amelyek az igényektől és a konyha elhelyezkedésétől függően kivezetéses és szűrős változatban is felszerelhetők, mert előfordulhat, hogy esetenként nem egyszerű a főzési gőzök külső elszívására szolgáló légtechnikai csatorna kiépítése.

FALMEC ELEMENTS kollekció

Egy teljesen új koncepció, amely különböző technológiai és tervezési megoldásokat kínál a mindennapos használathoz igazodva.

Külső motoros páraelszívók - A legcsendesebb megoldás!

Ez a megoldás eredményezi a legcsendesebb konyhai elszívást. Ebben az esetben az elszívó motor (ventilátor egység) nem magában a páraelszívóban kerül elhelyezésre, hanem egy külső egységben.

A legcsendesebb páraelszívó belső motorral!

A különbség nem érezhető, hanem tapasztalható. A Falmec folyamatosan keresi a lehetőségeket és a technikai megoldásokat az elszívók zajszintjének a csökkentésére. Nagyobb hatékonyság, jobb energiafelhasználás, alacsonyabb zajszint és kisebb fogyasztás.

Gránit mosogatótálcák karbantartása, ápolása

Megfelelő karbantartás, ápolás mellett a mosogatótálcát tovább használhatjuk, valamint hosszabb időn át nyújt kellemes látványt és maradhat a konyha egyik díszítő eleme.

Kerámia burkolatú páraelszívók

Giacomo Fava által tervezett és Deruta város kézműveseinek az együttműködésében teljes mértékben kézzel készített páraelszívók családja.

Intelligens légkezelés a Sirius-tól

A Sirius S.A.M.S páraelszívók a felső kürtő belsejében elhelyezett légtisztító rendszerrel vannak felszerelve. Ez a rendszer egy levegőminőség-érzékelőből, 2 ionizátorból és egy mikromotorral aktivált szelepből áll, amely

Sirius Lecsapódásgátló rendszer (ANTI-DROP SYSTEM)

A páralecsapódás rendkívül kellemetlen a főzés során. Ez akkor fordul elő, ha a bekapcsolt tűzhelyről érkező forró levegő hideg felülettel találkozik, mint például: csempék, páraelszívó, bútorok és üvegek.

Gránit mosogatótálcák karbantartása, ápolása

Megfelelő karbantartás, ápolás mellett a mosogatótálcát tovább használhatjuk, valamint hosszabb időn át nyújt kellemes látványt és maradhat a konyha egyik díszítő eleme.

BRUSHLESS motoros technológia

Milyen előnyei vannak a szénkefe nélküli technológiáknak?

Falmec Circle.Tech rendszerű elszívók

A kör a tökéletessége. A centrifugális erő minden irányba hajtja a levegőt. A Circle.Tech az új megoldásunk a leghatékonyabb elszívás érdekében.

Szakszerű üzembehelyezés

Ahhoz, hogy páraelszívónkat hosszú ideig használhassuk, gondoskodni kell a szakszerű üzembe helyezéséről, melyhez elengedhetetlen a megfelelő légtechnikai kiegészítők használata.

Hogyan mérik a légszállítást?

Cata Electrodomésticos S.L. a motorok szabad kimeneti értékeinek megállapítására szolgáló adatokat a következő módszerrel méri.

Miért fontos a megfelelő légszállítás?

A páraelszívók légszállítására vonatkozó adatokat egyes esetekben a szabad kivezetés esetén elért legnagyobb teljesítményre vonatkozóan adják meg a gyártók.

Multikomplex Youtube csatorna

Iratkozzon fel YOUTUBE csatornánkra, ahol jelenleg közel 150 videó között válogathat! Többek között termékbemutató, cégbemutató, felszerelési és telepítési videók közül választhat.

Megfelelő légutánpótlás

A megfelelő légutánpótlás biztosítása. A páraelszívó hatékony működésének egyik alapvető feltétele a megfelelő légutánpótlás. Ez megvalósulhat nyílászárókon keresztül, illetve telepített légbeeresztő elemek segítségével.

A páraelszívó mérete

Miért fontos a páraelszívó mérete? A páraelszívó és a főzőfelület mérete akkor optimális, ha az elszívó szélesebb, mint a főzőfelület.

A páraelszívó elhelyezése

A páraelszívó optimális magassága a főzőfelülettől.

GONAL integrálható légtechnikai csőrendszer

A GONAL szellőzőcsatorna rendszere jól használható megoldás a lakás bármely helységében. A szellőző csatornák és tartozékaik többféle méretben elérhetőek és teljesen kompatibilis szerelhetőséget biztosítanak. A rendszeridomok széles választéka csőrendszerek kialakítását, flexibils csövek csatlakozását teszi lehetővé.

Falmec Mennyezeti páraelszívók telepítése

Tekintse meg az olasz Falmec cég mennyezeti páraelszívók felszerelését belső keringtetés esetén

Falmec NRS fali páraelszívók felszerelése

Tekintse meg az olasz Falmec cég NRS - EXTRA CSENDES -fali páraelszívók felszerelését videós anyagunk keretein belül! Falmec NRS zajcsökkentő rendszer: extra csöndes, speciális szigetelés, kisebb energiafelhasználás.

Vilpe tetőventilátorok páraelszívóhoz

Páraelszívókhoz használható szigetelt tetőventilátor. Ezek a tetőventilátor-készletek arra szolgálnak, hogy MOTOR NÉLKÜLI ELSZÍVÓERNYŐ beépítése esetén a motor a lakótéren kívülre kerüljön és így jelentősen CSÖKKENJEN A ZAJSZINT.

Kdesign - olasz rusztikus páraelszívók

A Kdesign céget 2003-ban alapították Olaszországban, Montelabbate városában. Az eltelt idő alatt sikerült rangos helyet kivívnia az olasz cégek között az iparágban, kihasználva a megszerzett kézműves szintű tudást a fémmegmunkálás terén.

Davoline elszívók

A görög KLIMATECHNIKI cég (1980) termékeit már 1995 óta nagy sikerrel forgalmazzuk. Választékuk elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatában.

Nézze meg a olasz Sirius cégbemutató videóját

A SIRIUS S.p.A. (1996) által gyártott páraelszívókban elsősorban a minimalista stílusjegyeket és design elemeket fedezhetik fel, melyek a fém és üveg harmóniáját helyezik előtérbe.

Ismerje meg az olasz Falmec gyárat

Az európai páraelszívó gyártásban szintén meghatározó szerepet betöltő FALMEC S.p.A. (1980) kizárólag ezen termékkör gyártására szakosodott, és neves olasz valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója.

Nézze meg a spanyol Cata cégbemutató videóját

A Cata Electrodomesticos S.L – melyet 1947 alapítottak, és mára már a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 80 országában kerülnek forgalomba.

Falmec e.ion termékbemutató videó

Tudja meg, mitől különlegesek a Falmec e.ion páraelszívói, és tekintse meg bemutató videónkat!

Külső motoros páraelszívó rendszer telepítési segédlet

Külső motoros páraelszívó rendszer tervezése és telepítése esetén megfelelő távolságot kell biztosítani a páraelszívó ernyő és az adott külső motor között.

A teljesítmény összehasonlítása

Az egyes gyártók a készülékek teljesítményére vonatkozó adatait különböző módon tüntetik fel. Nagyon fontos a páraelszívók kiválasztásánál, hogy az azonos értékeket hasonlítsuk össze, tehát nem biztos, hogy mindig a legnagyobb teljesítmény, a legjobb választás.

A helyiség mérete

A megfelelő teljesítmény kiválasztása elsősorban nem a helyiség méretétől függ, hanem több befolyásoló tényező együttes eredménye.

Üzemmódok (bekötési módok)

A páraelszívóknál kétféle bekötési módra van lehetőségünk. Az egyik a keringtetési üzemmód,a másik a kivezetett üzemmód.