CÉGINFORMÁCIÓ

Tisztelt Látogató!

 

Köszöntjük Önt oldalunkon, ahol reméljük megtalálja majd az Ön által keresett terméket vagy szolgáltatást, mely cégünk profiljához és az általunk forgalmazott készülékekhez kapcsolódik.
 

MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT – ”a páraelszívók szakértője”.
 

A Páraelszívók szakértője…. 
Mire is alapozzuk ezt a kijelentést kedves vásárlónk, leendő partnerünk?
 

A MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT. fő profilja háztartási páraelszívók forgalmazása 1995 óta. Bízunk benne, hogy az általunk kizárólagosan képviselt gyártók összességükben minden igényt kielégítenek, ami a páraelszívókkal kapcsolatban felmerülhet: a legszélesebb méret-, design-, teljesítmény-, szín- és típusválasztékot kínáljuk Önöknek - több mint 1000-féle páraelszívóból és több mint 1000-féle mosogatótálcából!

Emellett a cégünk által képviselt gyártók között találhatunk olyanokat is, melyek a beépíthető háztartási gépek, mosogatótálcák, csaptelepek, valamint a háztartási és ipari szellőztető ventilátorok területén kínálnak professzionális megoldásokat minden felhasználó számára. Ezen felül, a széleskörű termékpalettához kapcsolódva, megfelelő szolgáltatásokkal, szaktanácsadással is állunk partnereink és vásárlóink rendelkezésére. Bemutatótermünk, irodánk és raktárunk központi telephelyünkön: a 1211 Budapest, Mansfeld Péter utca 27. szám alatt található. Importtermékeink forgalmazását országos partner- és szervizhálózattal bonyolítjuk, melyben a több mint 300 konyhastúdión kívül megtalálhatók a legnagyobb műszaki áruházláncok.

FORGALMAZOTT MÁRKÁINK

cata logo

 

 -  Alapítva: 1947 Spanyolország
 -  A világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik
 -  Termékei több mint 80 országban kerülnek forgalomba
 -  CNA csoport vezető márkája – CNA GROUP – CATA, NODOR, APELSON
 -  Nagy teljesítményű konyhai páraelszívók (1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h)

 -  2 vagy 3 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 180-féle páraelszívó és 80-féle beépíthető készülék

 

A Cata Electrodomesticos S.L – melyet 1947 alapítottak, és mára már a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik - termékei a világ több mint 80 országában kerülnek forgalomba. A cég európai szinten is egyedülálló választékkal rendelkezik konyhai páraelszívókból és háztartási szellőztetőventilátorokból, továbbá megtalálhatók még kínálatában a beépíthető konyhagépek, a mosogatótálcák és csaptelepek is. A páraelszívók között megtalálhatók egyszerű aláépíthető, beépíthető, kihúzható, valamint kürtős fali modellek, továbbá egyedi kialakítású fali, sziget, mennyezetbe építhető és sarok változatok is. Specialistához illően a felhasználók igényeihez és az új építészeti stílusokhoz igazodva, nem csak széles forma és méretválaszték, hanem kiemelkedő teljesítményű - akár 1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h) - készülékek jellemzik a gyár kínálatát.
A CATA termékekek teljes választéka itt >>>


 

 

nodor logo

 

 -  Alapítva: 1947 Spanyolország
 -  A világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártójaként jegyzik
 -  Termékei több mint 80 országban kerülnek forgalomba
 -  CNA csoport prémium márkája – CNA GROUP – CATA, NODOR, APELSON
 -  Nagy teljesítményű konyhai páraelszívók (1200 m³/h (UNE I EN 61591: 820 m³/h)

 -  5 év teljeskörű garancia
 -  Közel 70-féle páraelszívó és 40-féle beépíthető készülék

 

A mára már közel 70 éves tapasztalattal rendelkező Spanyol CNA csoport - mely csoportnak tagja a CATA is - célja volt, hogy létrehozzon egy ergonomikus, kiemelkedő esztétikummal rendelkező, és az energiafelhasználásban úttörőnek minősülő PRÉMIUM márkát, ami a NODOR nevet kapta. A megvalósítás során jelentős hangsúlyt kapott a kedvező energiafogyasztás és a felhasznált anyagok újrahasznosításának lehetősége. A NODOR termékeit ezeken felül a megbízhatóság jellemzi. Termékskálájában megtalálhatók a beépíthető készülékeken kívül a fali, sziget, mennyezetbe építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, standard, kihúzható - teleszkópos, külső motoros páraelszívók, illetve mosogatók, csaptelepek és borhűtők is. 
A NODOR termékek teljes választéka itt >>>


 

 

falmec logo

 

 -  Alapítva: 1980 Olaszország
 -  Páraelszívó Specialista
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  AISI 304-es rozsdamentes acélból készült elszívók
 -  Egyedi rendszerű páraelszívók gyártása (pl. E.ion, NRS, Circle.Tech)
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 380-féle páraelszívó

 

Az európai páraelszívó gyártásban szintén meghatározó szerepet betöltő FALMEC S.p.A. (alapítva: 1980) kizárólag ezen termékkör gyártására szakosodott, és neves olasz valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások (pl. a világújdonság E-ion rendszerű légtisztítás!), különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó, funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt. A FALMEC - felismerve az egyre növekvő vásárlói igényeket a folyamatosan fejlődő konyhatechnológia területén -megkezdte a legcsendesebb rendszerek gyártását – ezek a külső motoros megoldások, valamint belső motorok esetén az NRS® rendszer, melyek még nagyobb komfortérzetet biztosítanak a vásárlóknak. Legújabb fejlesztése a Circle.Tech rendszerű páraelszívók. A kezdeti tervezéstől a késztermékig minden a Falmec alkotása, ami egy többlépcsős folyamat révén valósul meg, amelyet teljes egészében a Velence közelében található cég székhelyén működtetnek. Termékeik abszolút garanciát nyújtanak a formatervezésre és a felhasznált anyagokra a legjobb olasz gyártási hagyományokkal. A higiénikus, könnyen tisztítható, a korrózióval szemben ellenálló, tesztekkel igazolva az AISI 304 messze a legjobb anyag a tűzhelyek gyártásához. páraelszívó típusok: fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, rusztikus, sarok és külső motoros. 
A FALMEC termékek teljes választéka itt >>>


 

 

sirius logo

 

 -  Alapítva: 1996 Olaszország
 -  Kizárólag páraelszívó gyártására szakosodott
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  AISI 304-es rozsdamentes acélból készült elszívók
 -  Egyedi rendszerű páraelszívók gyártása (pl. S-DD DOWNDRAFT)
 -  5 év teljeskörű garancia
 -  Több mint 165-féle páraelszívó
 -  A legszélesebb külső motor választék (8-féle

 

A SIRIUS S.p.A. (alapítva: 1996) által gyártott páraelszívókban elsősorban a minimalista stílusjegyeket és design elemeket fedezhetik fel, melyek a fém és üveg harmóniáját helyezik előtérbe, mindamellett, hogy a gyár műszaki csúcsteljesítmények sorával jelentkezik, mely párosul a legszigorúbb minőségellenőrzéssel. A páraelszívókat nemcsak különleges formatervezés, hanem egyedi műszaki megoldások - mint BI-POWER Technológia, külső motorok legszélesebb választéka, valamint különleges készülékek, mint a pultba süllyedő vagy a mennyezetbe építhető páraelszívók - is jellemzik. Technikai csapatuk professzionalizmusa és tapasztalata, az ügyfelekkel való együttműködése amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kizárólagos technológiákat és innovatív termékeket valósítsunk meg. páraelszívó típusok: fali, sziget, mennyezetbe építhető, pultba építhető, felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető, sarok és külső motoros.

A SIRIUS termékek teljes választéka itt >>>


 

kdesign logo

 

 -  Alapítva: 2003 Olaszország
 -  Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
 -  Egyedileg pácolható natúr fa szegély
 -  Extra széles elszívók (akár 180 cm szélességben is)
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  Közel 200-féle rusztikus páraelszívó

 

A Kdesign céget 2003-ban alapították Olaszországban, Montelabbate városában. Az eltelt idő alatt sikerült rangos helyet kivívnia az olasz cégek között az iparágban, kihasználva a megszerzett kézműves szintű tudást a fémmegmunkálás terén. A Kdesign mélyen gyökerező hagyományokat visz.

A Kdesign termékek teljes választéka itt >>>


 

 

davoline logo

 

 -  Alapítva: 1980 Görögorszég
 -  Elsősorban standard és teleszkópos páraelszívók gyártása
 -  Kedvező ár-érték arány
 -  3 év teljeskörű garancia
 -  16-féle páraelszívó, 1 és 2 motoros változatban is

A görög KLIMATECHNIKI cég (alapítva: 1980) termékeit már 1995 óta nagy sikerrel forgalmazzuk. Választékuk elsősorban a standard és teleszkópos páraelszívókra épül, de kürtős és sziget változatok is megtalálhatóak kínálatában. Ezen termékek az árérzékeny kategóriában is kitűnő választékot biztosítanak és a kedvező ár ellenére is megfelelnek minden minőségi követelménynek és elvárásnak. Páraelszívó típusok: standard, kihúzható - teleszkópos, fali, sziget.

A DEVOLINE termékek teljes választéka itt >>>


 

 

elleci logo


 -  Alapítva: Olaszország
 -  30 éves tapasztalat
 -  Olszország No 1. mosogatótálca gyártója
 -  80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál
 -  10 év garancia a keratek plus és granitek mosogatótálcákra
 -  Egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknál
 -  Minden termék Olaszországban készül
 -  Egyedi fejlesztésű granitek, metaltek mosogatótálcák
 -  Mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez
    minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig
 -  Több mint 1000-féle mosogatótálca

 

Az Elleci több mint 30 éve a köztudatban egy műszaki fogalomként élő, de a vállalat számára a múlt és a jövő közötti válaszhatárt jelentő dologra törekszik, mely nem más, mint a fejlesztés. A reprezentatív jellegű, felső kategóriás projektek teljesítése iránti teljes elköteleződésnek köszönhetően mára az Elleci a „mosogatás piacának azon szakértőjévé vált, amelyik kiemelt figyelmet fordít a konyhai helyiség színeinek harmonikus párosítására”.

Az Elleci TQM (teljes körű minőségbiztosítási rendszert) alkalmaz, egy szervezeti modellt, amelynek alapja „a teljes vállalat fejlesztése a cél elérése érdekében”. A teljes vállalati struktúra szünet nélkül a termék jellemzőinek és a szolgáltatás minőségének tökéletesítésére fókuszál, vagyis mindarra, ami a vásárlónak fontos. Az Elleci a mosogatás ágazatában az olasz kiválóságot képviseli, a hagyományt és az innovációt teljes körűen, tanúsítványokkal igazoltan, 100%-os  „Made in Italy” módon ötvözve.  Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva a gyártási eljárások összes szakaszán túljutva az eredmény színek, anyagok, kiegészítők, egyedi igények, a helyiségek közötti színkombinációk széles választékát nyújtó, kivétel nélkül Olaszországban gyártott termékek. Ennek köszönhetően felső kategóriás minőségi szabványok kerülhettek bevezetésre a különleges vásárlói és piaci követelményeknek való megfelelés érdekében.

A ELLECI termékek teljes választéka itt >>> 


 

 

ekotech logo

 

- Alapítva: 2009 Olaszország
- Az EUROTECHNICA cégcsoport tagja
- Olaszországi gyártás, olasz formatervezés és minőség
- ISO 14001 és ISO 9001 mínősítés
- 2 év teljeskörű garancia
- Közel 100-féle konyhai szemetes

 

Az EKOTECH az Eurotecnica srl. B2C vállalata, amely egy high-tech műanyag-öntőformákra specializálódott vállalat 2009 óta. Az EKOTECH cég az EUROTECNICA cégcsoport hosszú távú tapasztalatából és hozzáértéséből született, amely 1988 óta kínál eredeti megoldásokat a hőre lágyuló anyagok kiváló minőségű és dizájnú öntőformáinak tervezésére és kivitelezésére. Az Ekotech kollekció úgy lett megtervezve és elkészítve, hogy megfeleljen a különböző tér- és stílusigényeknek. Könnyen és gyorsan összeszerelhető kiegészítők, amelyek az innovatív anyagok felhasználásából és praktikus megoldások kereséséből fakadnak. A termékek tervezése és gyártása az Eurotechnika 1100 m2-es és az Ekotech fröccsöntő üzemében zajlik közel 4200 m2-en. Ebben az épületben találhatóak az Ekotech központi irodái és egy külön álló 1000 m2-es üzemben zajlik az összeszerelés, három összeszerelő sorral. A fröccsöntő üzemben 32 db fröccsöntő gép található, 25-900 tonnáig

Az EKOTECH termékek teljes választéka itt >>> 

 

 

casals logo

 

 -  Alapítva: 1881 Spanyolország
 -  Ipari ventilátorok szinte minden épületgépészeti célra
 -  Saját kutatólaboratórium
 -  ERP irányelvek
 -  13-féle termékcsoport felhasználási területtől függően
 -  2 év teljeskörű garancia
 -  Közel 7000-féle termék

 

Az 1881-ben alapított Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivel. A spanyol gyár CASALS márkanéven ipari ventilátorok gyártásával foglalkozik. A cég igyekszik alkalmazkodni az építőipar területén végbemenő lendületes változásokhoz. Ennek megfelelően a piaci igényekhez igazodó újítások, saját (UNE10021290 szabvány szerinti) kutatólaboratórium és rendkívül széles választék jellemzi. Ezek segítségével megvalósulhat minden tervezői elvárás kielégítése, melyek a későbbiek során a felhasználók, az Ön megelégedettségét szolgálják majd. Mindezt versenyképes árakkal, rugalmas, a megrendelő igénye szerinti egyedi megoldások támogatásával kívánja segíteni a Casals, valamint annak minden hivatalos képviselete. A kínálatban megtalálható a szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátor, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátor és ezek speciális változatai.

A CASALS termékek teljes választéka itt >>>

 

 

bvn logo

 

 -  Alapítva: 1992 Törökország
 -  Ipari ventilátorok szinte minden épületgépészeti célra
 -  ERP irányelvek
 -  13-féle termékcsoport felhasználási területtől függően
 -  Közel 3000-féle termék

 

1992-től a mai napig a BVN elektromos motorokat és ventilátorokat gyárt különféle felhasználási területekre. Törökországban egy 30.000 m2-es területen folyik a gyártás, több mint 400 tapasztalt alkalmazottal. Jelenleg világszerte 72 országba exportálják termékeiket. A BVN modern és fejlett laboratóriumokban folyamatos fejlesztéseket hajt végre, annak érdekében, hogy termékeik a legoptimálisabb tulajdonságokkal rendelkezzenek az adott felhasználási területen.

A BVN termékei rendelkeznek minden fontos nemzetközi szabvánnyal, ami bizonyítja a ventilátorok kifogástalan minőségét. A cég a gyártás során követi a nemzetközi szabványokat, mint például az ISO és az AMCA. Továbbá megfelelnek a TSE, CE jel, UKR SEPRO, PCT GOST, ROHS követelményeknek és szabványoknak is. Füstelszívó ventilátorok F300/H2 és F400/H2 tűzállósági, a robbanásbiztos ventilátorok Atex tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezeket a tanúsítványokat nemzetközileg is elismert tesztlaboratóriumok igazolják. Csomagolás előtt minden termék szigorú teszteken megy át, hogy a megrendelő nyugodtan és biztonságosan tudja használni az adott felhasználási területen.


 

 

aerauliqa logo

 

 -  Az 1960-as években alapított ELTA csoport tagja
 -  Energiatakarékos, hővisszanyerős szellőztetés és egyéb légtechnikai megoldások
    bármely beltéri környezetbe
 -  Saját mérnökcsapat, folyamatos fejlesztés
 -  Időtálló megoldások bármely beltéri környezetbe
 -  ERP irányelvek
 -  Olaszországi tervezés és gyártás
 -  2 vagy 3 év teljeskörű garancia

 

A saját mérnökcsapat által megtervezett ventilátorok kiváló példái a funkcionalitás és a tökéletes forma egyesítésének. Termékeik kiválóan illeszthetők valamennyi beltéri környezetbe. A beltéri levegő megfelelő minőségének biztosítása a legfontosabb szempont az Aerauliqa szellőztető készülékek kialakításánál, amely elengedhetetlen feltétele az egészséges élettér kialakításának napjainkban. A kreativitás és folyamatos műszaki innováció jellemzi a gyár minden lépését. A folyamatos vizsgálatok és fejlesztések tökéletes szellőztető készülékek kialakítását teszik lehetővé. Ennek megfelelően rendszeresen jelennek meg frissítések, újítások a gyár választékában, kiadványaiban az időtálló megoldások érdekében. A szellőztető készülékek gyártására specializálódott, Olaszországban található gyár megfelel a legszigorúbb biztonsági és hatékonysági normáknak. Valamennyi terméken megtalálható a "Safety Test" címke. A gyártás során ezt automatikusan megkapják azok a készülékek, melyek összes ellenőrző paraméternek megfeleltek. Az összes adat elektronikusan rögzítésre kerül, szükség esetén visszakereshető módon. A gyár büszke arra, hogy közvetlen és gyors elérhetőséget biztosít partnerei számára, így egyszerűen hozzáférhető bármilyen jellegű technikai segítség, értékesítés előtt és után egyaránt. A rendeléssekkel kapcsolatos információk bármikor egyeztethetők, szükség esetén módosíthatók.  A gyártó minden partnerének gyors és hatékony segítséget kíván nyújtani, bármilyen kérdésről is legyen szó, versenyképes árak mellett.


 

 

gonal logo

 

 -  Alapítva: 1986 Spanyolország
 -  Több mint 30 év gyártói tapasztalat
 -  Komplett integrálható légtechnikai csőrendszerek
 -  Teljes kompatibilitás, könnyű szerelhetőség
 -  Széles idom és elem választék
 -  Hengeres, szögletes, merev és flexibilis idomok
 -  Antisztatikus és antibakteriális rendszerek
 -  Magas légtömörségű rendszerek
 -  Alacsony zajszint
 -  Több mint 370-féle elem

 

Több mint 30 éves gyártói tapasztalattal rendelkező spanyol gyár folyamatos fejlesztésekkel és innovatív megoldásaival meghatározó szerepet vívott ki az európai műanyagfeldolgozás területén. Magyarországon elsősorban a légtechnikai tartozékok széles választékával van jelen, melyek kiválóan alkalmasak szellőztetőventilátorok és konyhai páraelszívók szakszerű bekötésére

 

 

azur logo

 

 -  Alapítva: 2019 Törökország
 -  Hang- és hőszigetelt flexibilis csövek, aluminium és PVC flexibilis csövek
 -  Széles méretválaszték: ø82 – 508 mm-ig
 -  Könnyű szerelhetőség

 

Az Azur Insulation 2019-ben alakult azzal a céllal, hogy kielégítse ügyfelei magas színvonalú termék- és szolgáltatásigényeit világszerte. Az alapítók több mint 25 éves mélyreható tapasztalattal rendelkeznek a gyártás, az ellátási lánc menedzsment, a nemzetközi logisztika, valamint a vonatkozó terméktanúsítási gyakorlatok terén globális és helyi szinten. Az Azur Insulation központja Isztambulban/Törökországban található. A társaság tevékenységét elsősorban műszaki és épületszigetelési, valamint HVAC-R rendszerek kiegészítőire fókuszálja.


 

 

vilpe logo

 

 -  Alapítva: 1975 Finnország
 -  Tetőátvezetések, tetőventilátorok, tetőszellőztetés
 -  Alternatívák az összes tetőfedési módhoz, héjazathoz.
 -  Működés: teljes mértékig vízzáró végeredmény
 -  Harmonizáló kialakítás és színvilág, amely jól megy a tetőfedő anyagokhoz.
 -  Tartósság: 40 év gyártói tapasztalat.
 -  10 év esztétikai garancia, 20 év műszaki garancia, 2+3 év az elektromos alkatrészekre

 

Az 1975-ben alapított SK Tuote Oy (2019-től Vilpe Oy) a szellőző berendezések és különleges tetőkiegészítők gyártásának és fejlesztésének területén a Finnországból, a Balti országokból és Oroszországból álló régióban piacvezető vállalat. Az SK Toute egy megbízható, stabil és céltudatos partner. Termékei VILPE® márkanév alatt váltak ismertté. A VILPE® termékek az otthon és a mindennapok életminőségének javítását szolgálják azzal, hogy friss beltéri levegőt biztosítva csökkentik az egészségre káros hatásokat, kockázatokat, valamint az építmény élettartamát is megnövelik. A VILPE® termékek innovatív és kiváló minőségű termékek, melyek tervezése, gyártása felelősségteljesen, bevizsgált, tesztelt megoldások alkalmazásával történik. A termékek és a gyártási műveletek folyamatos fejlesztése az SK Toute számára központi feladat, hisz a végfelhasználók számára ez jelenti a biztonság és a kényelem hosszú távú biztosítását. A VILPE® márka egyet jelent a biztonságos épülettel és kiváló életminőséggel.

 

A Vilpe Oy maximálisan elkötelezett mind a termékek, mind pedig a gyártási műveletek minőségét illetően. Az SK Toute vállalatirányítási rendszere ISO 9001:2008 minőségi tanúsítvánnyal, valamint ISO 14001:2004 környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezen tanúsítványok is mutatják a VILPE® termékek, a gyártás és az értékesítés folyamatos fejlesztését. A Vilpe Oy minőségbiztosítási rendszerének elsődleges célja a vásárlók igényét kielégítő minőség nyújtása. A környezetközpontú célok között van az energiahatékony termékek és gyártási eljárások kifejlesztése, a gyártás során keletkező hulladékmennyiség csökkentése és az újrahasznosítható anyagok felhasználása. A VILPE® termékek a hosszú évekre szóló megbízható megoldások garanciája.


 

 

ardes logo

 

 -  Alapítva: 1950 Olaszország
 -  Háztartási kisgépek
 -  Olasz formatervezés és minőség
 -  Termékeik egy részét Olaszországban gyártják
 -  2 év teljeskörű garancia
 -  8-féle termékcsoport
 -  Több mint 290-féle termék

 

Az olasz cég kisháztartási gépek és szépségápolási termékek gyártására szakosodott. Termékei közül legnépszerűbbek az elektromos ágymelegítő takarók, mini camping hűtőszekrények és rovarcsapdák, valamint a Medicura néven forgalmazott otthoni használatra kifejlesztett gyógyászati és szépségápolási termékek, mint például: vérnyomásmérők, arcszaunák, párásítók, inhalátorok és kozmetikai cikkek. Az ARDES termékeit nem csak az élvonalbeli avantgarde design, hanem a folyamatosan ellenőrzött minőség is jellemzi, ezért egyes termékeikre 2 év garanciát biztosítanak, ezzel is jelezve termékeik magas műszaki színvonalát egyre több vásárló elégedettségére. Termékeik egy részét Olaszországban gyártják. Az általunk forgalmazott termékek közül reméljük Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet és bízunk benne, hogy sokáig elégedett lesz a választott készülékkel, annak szolgáltatásaival, mely nemcsak dekoratív kiegészítője lesz az Ön konyhájának, hanem a lehető legjobb funkcionális megoldást is biztosítja majd. Termékcsoportok: konyhai gépek, hősugárzók, nyári ventilátorok, párásítók - páramentesítők, rovarcsapdák, szépségápolás, ipari szeletelők, hűtőtáskák - minihűtők.

Letölthető cégbemutató

A képre kattintva tudja letölteni cégbemutatónkat

Company presentation download

You can download our company presentation by clicking on the picture.