Elements kollekció (SHELF) - Tervezze meg a világát!

Az exkluzív Monolith, Shelf és Air Wall rendszerek mögött három vadonatúj termék található, moduláris elemekbe rejtett csúcstechnológiával, amelyek egyedi esztétikával és gazdag funkciókkal rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek a belsőépítészeti projektekhez.

 

A hagyományos elszívó eltűnik, és a konyha kialakításának szerves részévé válik, új lakberendezési megoldásokat kínálva, amelyek egyre elbűvölőbbek és funkcionálisabbak. Az Elements kollekció új távlatokat nyit a dizájnban, új környezetet hoz létre a konyhában, és képes alkalmazkodni a konyhai terekhez, miközben végigkíséri a mindennapi élet minden lépését.

Shelf - Elszívó polc
Az exkluzív Multi-Air technológiának köszönhetően a Shelf egy nagyon vékony szívóelemet tartalmaz, egy mindössze 10 cm vastag polcszerkezetben, amely kivehető terelő lemezekkel van felszerelve az elszívási kapacitás növelése érdekében. Ez az elszívó funkcióval rendelkező elem további modulokkal gazdagítható, így sokoldalú rendszer hozható létre.

 

falmec shelf elszívó

 

Multi-Air technológia - A Falmec újabb forradalma a konyhai elszívó világában.
Az új Multi-Air technológia forradalmasítja az elszívás hagyományos koncepcióját, egyetlen pontra koncentrálva. Az intuíció az, hogy a szívóerőt több, vízszintesen elosztott ultrakompakt Brushless (szénkefe nélküli) motorra kell felosztani a széles elszívás érdekében. Tudjon meg többet a Brushless motorokról. További információért kattintson IDE!

 

falmec multi-air technológia
Az előnyök többszörösek: csökkentett zaj, homogén felszívás a felület mentén, hatékony szűrés a Carbon.Zeo szűrőtechnológiának köszönhetően és nem utolsó sorban ultrakompakt kialakítás. A lapos Multi-Air rendszer új tervezési távlatokat nyit az új páraelszívó-koncepciók előtt, ami korábban elképzelhetetlen volt.

 

Nagyhatékonyságú szűrés
Legjobb szűrési teljesítmény a regenerálható Carbon.Zeo szűrőknek köszönhetően (opcionális). A zeolit egy nagy mikroporozitással rendelkező  ásványi anyag. Ez az anyag képes elnyelni a  szerves vegyületeket és a vízgőzt. Ez az egységes és mikroporózus kristályos szerkezetnek köszönhető; mivel a kristályok sok szabad területtel rendelkeznek. A zeolit és a szén kombinált használata a szűrökben magas szűrőképességet biztosít, ezáltal megnöveli a Carbon.Zeo szűrővel rendelkező páraelszívók hatékonyságát.

 

Dynamic LED Light

A konyha kialakításának kulcsfontosságú szempontja a világítás. Konyháinkban rengeteg különböző fényforrás található, amelyek színhőmérsékletileg nem mindig tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A fényforrások különböző színhőmérsékletének kiegyensúlyozására a Falmec kifejlesztette az új Dynamic LED Light technológiát, amely egy elektronikus vezérlőrendszernek köszönhetően 2700K (meleg fény) és 5600K (hideg fény) közötti tartományban állítja be a páraelszívó fényének színhőmérsékletét. Így kiválaszthatja, hogy ízlésének és igényeinek megfelelően meleg vagy hideg fénnyel bővítse konyháját.

 

termékbemutató videó