Páraelszívó tartozékok (Webshop)

Páraelszívó tartozék webshoppunkban megtalál szinte minden tartozékot és kiegészítőt elszívókhoz.

15 000 ft feletti vásárlás esetén Díjtalan kiszállítás.

 

Bekötő szettek
Páraelszívók és egyéb légtechnikai berendezések üzembe helyezéséhez többféle méretben és kiszerelésben. Felhasználási terület: Páraelszívók, szellőztető ventilátorok, szárítógépek, szellőzőfülkék stb.

 

Szénszűrők

Az általunk forgalmazott páraelszívókhoz kínálunk szénszűrőt, nagy hatékonyságú szénszűrőt, regenerálható szénszűrőt, Carbon.Zeo kombinált szűrőket. Cserélhető, mosható és regenerálható szénszűrők.

 

Plazma szűrők

Fedezze fel a szagtalan főzés örömét a páraelszívók innovatív plazma szűrőinek köszönhetően, amelyek egyben erős légtisztítóként is funkcionálnak, és képesek eltávolítani a baktériumokat, a vírusokat és számos allergént a konyha levegőjéből akár 99%-os hatékonysággal.

 

Fém zsírfilterek

Páraelszívókhoz rendelhető fém zsírfilterek, amelyeket akár mosogatógépben is tisztíthatók. Többféle méretben és kivitelben rendelhetők.

 

Külső motorok

Akár utólag is telepíthető külső motorok páraelszívókhoz, hogy elszívója még csendesebben, még halkabban üzemeljen. A külső motorokat elhelyezheti a tetőtérben, külső falon, magán a tetőn. bizonyos típusoknál a konyhabútor lábazatába is telepítheti.

 

Tetőventilátorok

Akár utólag is telepíthető VILPE tetőventilátorok páraelszívókhoz, hogy elszívója még csendesebben, még halkabban üzemeljen. Többféle méretben és teljesítménnyel rendelhető.

 

Egyéb tartozékok

Csőtakaró kürtők, távvezérlők, design polcok, üvegpolcok, lámpák és egyéb tartozékok valamint kiegészítők az általunk forgalmazott elszívókhoz.

 

Légtechnikai tartozékok

Minden olyan tartozék, amire szüksége lehet páraelszívó bekötése esetén. Légtechnikai csövek, flexibilis és szigetelt csövek, bekötő szettek, légtechnikai csatornák, idomok, átalakítók, légelzárók, visszacsapó szelepek, csőcsonkok, pillangószelepek, zajcsökkentő elemek széles választéka.

Szűrők

Lista betöltése

0 megfelelő termék