CATA - Páraelszívó F-2060 X/L inox

Részletes leírás

Cata, melyet 1947-ben alapítottak Spanyolországban, mára a világ harmadik legnagyobb páraelszívó gyártója.

A CATA F sorozat páraelszívóit úgy tervezték, hogy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezzenek, alacsony energiafogyasztás mellett.
A készülék továbbfejlesztett energiatakarékos és költséghatékony LED világítással rendelkezik, melynek élettartama tízszerese a hagyományos izzókénak, ugyanakkor 90 %-kal kevesebb energiát fogyaszt.


Ez a hagyományos páraelszívó önállóan falra szerelhető, vagy szekrény aljára rögzíthető, 3 sebesség fokozattal rendelkezik.
A modern üveg légterelő védi a bútort a feláramló gőzöktől. A fém zsírfilter mosogatógépben mosható.
Inox vagy fehér színben, 50 és 60 cm széles méretben választható, így kisebb konyhákba, hétvégi házakba is tökéletes megoldást nyújt.

Szabad kivezetéses üzemmód
Ha a levegő a szabadba egy csővezetéken keresztül távozik, (vagyis kivezetéses üzemmódban használjuk), akkor egy 120 mm átmérőjű nyíláshoz kell csatlakoztatni a csőcsonk segítségével. Tilos égéstermékek céljára használt csatornákba, kéményekbe bevezetni! Ügyeljen arra, hogy amikor a páraelszívó és más, nem elektromos üzemű kályha vagy tűzhely egyszerre működik, elegendő mennyiségű levegő utánpótlás álljon rendelkezésre. A megfelelő működtetés érdekében biztosítani kell légbeeresztést az ajtókon, ablakokon vagy más légbevezetőkön keresztül.

Nincs lehetősége az elszívott levegőt kivezetni az épületen kívülre?
A páraelszívó nem csak légkivezetéses, hanem belső keringtetéses üzemmódban is használható, így az elszívott levegő a zsírszűrő mögé elhelyezhető aktívszén-filteren is keresztülhalad, mely megszűri a kellemetlen szagokat, majd a levegő visszakerül a konyha légterébe. Ebben az esetben a légszállítási kapacitás a szénszűrő állapotától (telítettségétől) függően bizonyos mértékben csökken. Bővebb leírást a szénszűrő alatt talál, mely opcionálisan rendelhető. 

38 990 Ft
34 990 Ft
Összehasonlítom más termékekkel
Megnézem a hozzám legközelebbi forgalmazót Megnézem a bemutatóteremben
Kérdéseim vannak

Kelemen Mónika

páraelszívók, beépíthető háztartási gépek, mosogatótálcák, csaptelepek

kelemen@multikomplex.hu +36 30 619 6999
Tulajdonságok
02011309
8422248082075
Standard
60 cm
Inox
Nyomógomb
3
1
350/195 m3/h
56-68 dB(A)
209 Pa
1x5,5w LED
120 mm
C
3 év
7 kg
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.