Páraelszívó bekötés

Több mint 25 éves konyhai páraelszívással kapcsolatos tapasztalataink alapján, sajnos azt tapasztaljuk, hogy a Magyarországon telepített elszívók jelentős része szakszerűtlenül kerül telepítésre. A hatékony szag és páraelszíváshoz  elengedhetetlenül fontos a készülék helyes kiválasztása mellett annak szakszerű telepítése, üzembehelyezése.
A szakszerű telepítés alatt értjük például: a páraelszívó megfelelő elhelyezését és bekötéshez szükséges légtechnikai elemek megfelelő kiválasztását és azokkal történő kivezetését.

 

ajánlatkérés
Letöltöm a páraelszívó bekötés árlistát


Páraelszívó bekötés | Miért válasszon minket?

Ezekben segítünk
Elszívó berendezését felszereljük és legnagyobb szakmai tudásunkkal helyezzük üzembe Budapesten és Pest megyében egyaránt. A páraelszívó telepítése magában foglalja a készülék optimális elhelyezését és bekötését. Ezen felül munkatársaink kiválasztják a szükséges légtechnikai elemeket, melyekkel a kivitelezés történni fog.

Így zajlik a telepítés, lépésről-lépésre
1. A bekötést megelőzően egy felmérést végzünk azokban az esetekben, ha erre a vásárló igényt tart, vagy amennyiben az árajánlat elkészítése nem lehetséges telefonon/írásos formában. Ha az általunk forgalmazott márkák közül választ, akkor ennek az előzetes felmérésnek az árát jóváírjuk önnek a végösszegből. Ezek a márkák: Cata, Falmec, Nodor, Sirius és Kdesign

2. Sokan szeretnék leváltani a régi páraelszívójukat egy újra. Természetesen ebben is a legmagasabb szinten segítünk. Régi készülékét elbontjuk és elszállítjuk. A hulladék kezelést is mi intézzük.

3. A telepítéshez szükség lesz falfúrásra is, amit mi pormentes technológiával végzünk minden alkalommal. A fúráson felül a meglévő kivitelezés bővítését is megoldjuk, ha igényt tart rá a megrendelő.

4. Ezeket követően történhet meg a páraelszívó felszerelése, beépítése. Egy átlagos fali elszívónál ez az esetek többségében 2-3 órát vesz igénybe. Az anyagköltséget a felhasznált anyagok függvényében számoljuk el. A szükséges légtechnikai tartozékok és kiegészítők kiválasztásában is szívesen segítenek szakembereink.

Ön is beszerelheti?
Természetesen az egyszerűbb összetettségű páraelszívókat ön is telepítheti otthonában, amennyiben van rutinja a hasonló háztartási gépek szerelésében. Azonban a kezdő barkácsolóknak és azoknak, akik nem raktak még össze semmilyen elektronikai berendezést, érdemes lesz szakember segítségéhez fordulni. A szagelszívó nem megfelelő telepítése esetén gyakran előfordul, hogy zavaróan magasabb lesz a zajszint, még az extra csendes működésű gépnél is. Okozhat kényelmetlenségeket, ha nem jó helyre van elhelyezve és akadályozhat minket a főzésben, valamint a különféle konyhai tevékenységekben. A páraelszívó hatékonysága és várható élettartama is csökkenhet. De a nem szakszerű eljárással üzembehelyezett készülékeknél gyakoriak a meghibásodások, és még tűz is kiüthet.


Érdemes figyelembe venni, hogy ezek a háztartási berendezések kimondottan komplexek, és mindegyik típus más-más felszerelési eljárást követel meg. Nem mindegy hova helyezzük, milyen extra kiegészítőket szerelünk bele, ráadásul szem előtt kell tartani a megfelelő légutánpótlást, de megannyi ilyen nagyon fontos szempontnak kell megfelelni a folyamat során.

Hivatásos szakemberekkel dolgozunk
A Multikomplex tapasztalt szakemberei segítenek a páraelszívó bekötésében. Ők több mint 25 éves szakmai múlttal rendelkeznek a szagelszívó eszközök beüzemelésének területén, számos kihívással és egyedi esettel találkoztak pályafutásuk során, ezért szinte nem érheti őket semmilyen meglepetés. Gyors problémamegoldó képességükkel a rendhagyó helyzetekben is kitűnően helyt állnak. A rengeteg gyakorlat, a kiemelkedő szakértelem mellett csapatunk tagjai egytől egyig rendelkeznek a megfelelő szakképesítéssel és szakmai végzettséggel.

 

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését,
abban az esetben a képre kattintva tekintse meg árlistánkat

 

Letöltöm a páraelszívó bekötés árlistát

 

és kérjen tőlünk ajánlatot az alábbi kérdőív kitöltésével.

 

ajánlatkérés

 

Kijelentjük, hogy a szerelési, beüzemelési  munkáink során a vonatkozó jogszabályban, nemzeti szabványban, hatósági előírásban foglaltakat betartjuk, azoktól el nem térünk. Továbbá minden esetben a megrendelő érdekeit szem előtt tartva a lehető legköltséghatékonyabb megoldást javasoljuk.
 
Az esetleges hibás és/vagy hiányos megrendelői tájékoztatás okán előforduló hibás, hiányos, vagy  szabálytalan teljesítésért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 
Kivitelező szakembereink mindegyike rendelkezik az előírt szakmai végzettséggel.
 
Cégünk 25 000 000 Ft összértékű felelősségbiztosítással rendelkezik az alábbiakban felsoroltak szerint:
•    Tevékenységi felelősségbiztosítás
•    Munkáltatói felelősségbiztosítás
•    Termék felelősség biztosítás
•    Szolgáltatói felelősségbiztosítás
 
Multikomplex Budapest Kft. - a páraelszívók szakértője

Szűrők

Lista betöltése

0 megfelelő termék