Mennyezetbe építhető páraelszívók

A mennyezetbe építhető páraelszívók modern és elegáns megoldást kínálnak a konyhai szellőztetésre. Ezek az eszközök a konyhai szagokat, párát hatékonyan távolítják el, hozzájárulva a tisztább és frissebb levegőhöz. Az ilyen típusú elszívók beépíthetők a mennyezetbe, így esztétikus megjelenést biztosítanak, és nem foglalnak helyet a konyhapulton vagy a falon.

Különböző méretekben és teljesítményekben kaphatók, így könnyen megtalálható az adott konyhához legjobban illeszkedő modell. A legújabb technológiák alkalmazásával energiatakarékos működést biztosítanak, és csendes üzemeltetést garantálnak. A mennyezetbe építhető páraelszívók gyakran távirányítóval vagy okostelefonos applikációval vezérelhetők, ami tovább növeli a felhasználói élményt és kényelmet.

Az eszközök beépített szűrői tisztíthatók vagy regenerálhatók, és a hosszú élettartam érdekében rendszeresen karbantartandók. Ezek az elszívók különösen alkalmasak nyitott térben elhelyezett konyhákhoz, ahol az esztétika kiemelt fontosságú. Emellett számos modell világítással is rendelkezik, ami extra fényt biztosít a főzési területen. Több modellt is lehet nagyteljesítményű külső motorral rendelni, így az elszívó csendesebb és hatékonyabb is lesz.

Szűrők

Lista betöltése

90 megfelelő termék
FALMEC - Páraelszívó AURA
CAEI20.E0P2#ZZZB461F
839 990 Ft
FALMEC - Páraelszívó SKEMA fehér motor nélkül
519 990 Ft
524 990 Ft
FALMEC - Páraelszívó SKEMA fekete motor nélkül
519 990 Ft
524 990 Ft
FALMEC - Páraelszívó SIRIO motor nélkül
499 990 Ft
514 990 Ft