- Elszívó ventilátorok

A Talleres Casals S.A., illetve ma már VENTILACIÓN INDUSTRIAL 1924-óta van jelen a spanyol és nemzetközi piacon ipari szellőzéstechnikai termékeivel. A spanyol gyár CASALS márkanéven ipari ventilátorok gyártásával foglalkozik. A cég igyekszik alkalmazkodni az építőipar területén végbemenő lendületes változásokhoz. Ennek megfelelően a piaci igényekhez igazodó újítások, saját (UNE10021290 szabvány szerinti) kutatólaboratórium és rendkívül széles választék jellemzi. Ezek segítségével megvalósulhat minden tervezői elvárás kielégítése, melyek a későbbiek során a felhasználók, az Ön megelégedettségét szolgálják majd.

 

Mindezt versenyképes árakkal, rugalmas, a megrendelő igénye szerinti egyedi megoldások támogatásával kívánja segíteni a Casals, valamint annak minden hivatalos képviselete. A kínálatban megtalálható a szinte minden épületgépészeti célra alkalmas épületventilátor, szellőztető, nagyüzemi, mezőgazdasági és ipari felhasználásra alkalmas ventilátor és ezek speciális változatai.

 

ajánlatot kérek

 

 

nagykonyhai ernyőhöz ajánlott ipari elszívó ventilátorok

 

elszívóernyőbe telepíthető elszívó ventilátorok

Elszívóernyőbe építhető ventilátorok

tulajdonságok: előre vagy hátra hajló profilú, üvegszállal erősített poliamid vagy horganyzott acéllemez lapátozás, emelt korrózióvédelemmel ellátott, horganyzott acéllemez ventilátorház, egy vagy háromfázisú kivitel, fordulatszám-szabályzóval vagy frekvenciaváltóval vezérelhető, standard (50-60ºC) és emelt üzemi hőmérséklet (130ºC) mellett alkalmazható változatok, normál és magas páratartalmú környezetben is kíválóan használható, elszívásra vagy befújásra alkalmas modellek, normál vagy zajcsökkentett ventilátorok közvetlen és ékszíjhajtásra alkalmas, szabad tengelyvéggel rendelkező kivitel.
légszállítás: 1 082 - 62 500 m3/h, méret: 7/7 - 12/12

 

 

elszívóernyő utáni csőszakaszba építhető ventilátorok

Elszívóernyő utáni csőszakaszba építhető ventilátorok

tulajdonságok: ABS műanyag, üvegszállal erősített poliamid, alumíniumöntvény vagy horganyzott acéllemez lapátozás,ABS műanyag, epoxy védelemmel vagy emelt korrózióvédelemmel ellátott (horganyzott vagy INOX) acéllemez ventilátorház normál és speciális igények esetén (tűz- és robbanásbiztos ventilátorok), egy vagy háromfázisú kivitel, fordulatszám-szabályzóval vagy frekvenciaváltóval vezérelhető, standard (40-60ºC) és emelt üzemi hőmérséklet (130ºC) mellett alkalmazható változatok, elszívásra vagy befújásra alkalmas modellek, normál vagy zajcsökkentett ventilátorok közvetlen és ékszíjhajtásos változatban. légszállítás: 260 - 124 000 m3/h, méret: 100 - 1 250 mm

 

 

légtechnikai csőrendszer végén, akár kültéren is elhelyezhető ventilátorok

Csőrendszer végén, akár kültéren is elhelyezhező ventilátorok

tulajdonságok: üvegszállal erősített poliamid, alumíniumöntvény vagy horganyzott acéllemez lapátozás, emelt korrózióvédelemmel ellátott, horganyzott vagy rozsdamentes acéllemez ventilátorház normál és speciális igények esetén (tűzbiztos ventilátorok), egy vagy háromfázisú kivitelek, fordulatszám-szabályzóval vagy frekvenciaváltóval vezérelhetők, standard (40-60ºC) és emelt üzemi hőmérséklet (130ºC) mellett alkalmazható változatok, elszívásra vagy befújásra alkalmas modellek, normál vagy zajcsökkentett ventilátorok közvetlen és ékszíjhajtásos változatban.
légszállítás: 1 020 - 31 220 m3/h, méret: 250 - 710 mm

 

 

 

tetőn elhelyezhető ventilátorok

Tetőn elhelyezhető ventilátorok

tulajdonságok: axiális vagy radiális kivitel, epoxy védelemmel vagy horganyozással ellátott acéllemezből, alumíniumból vagy üvegszállal erősített poliamidból lapátozás, emelt korrózióvédelemmel ellátott, acéllemez ház epoxy védelemmel vagy emelt korrózió védelemmel (horganyzott kivitel), normál és speciális igények esetén (tűz- és robbanásbiztos ventilátorok), egy vagy háromfázisú kivitelek, fordulatszám-szabályzóval vagy frekvenciaváltóval vezérelhetők, standard (50-80ºC) és emelt üzemi hőmérséklet (200ºC) mellett alkalmazható változatok.
légszállítás: 1 050 - 36 200 m3/h, méret: 200 - 900 mm

 

ajánlatot kérek

Szűrők

Lista betöltése

0 megfelelő termék