Edények

Edények

Küldetésünk 30 éve, ellátni a háztartásokat minőségi konyhagépekkel és kiegészítőkkel. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondolunk a kiegészítőkre, mint az itt látható edények, ami egy konyhában elengedhetetlen. Nem csak a profi konyhának lehet szüksége minőségi eszközre.

Ebben a kategóriában kedvére válogathat akkor is, ha csupán egyetlen serpenyőre van szüksége, és akkor is, ha egy komplett konyhát kell felszerelni a több száz férőhelyes étterem üzemeltetéséhez. 

 

A kérdés nem az, hogy van-e olyan edényünk, amire szüksége van, hanem az, hogy az milyen minőséget képvisel.

Ennek értelmében érdemes kiemelni, hogy az általunk forgalmazott termékek mindegyike prémiumgyártóktól származik, tehát a minőségre nem lesz panasz. Olvasson tovább és kiderül, miért fontosak a jó edények, hogyan ajánlott kiválasztani a tökéleteset és melyik jelent hosszú távú megoldást.

Miért fontos a megfelelő edények kiválasztása?

Az edények birodalmában fontos, a kifogástalan minőség és maximális esztétika.

A jó edény nem csupán egy egyszerű főzőeszköz a konyhában, hanem egy olyan elengedhetetlen elem, ami garantálhatja a hibátlan fogások elkészítését. Egyrészt ez az ízek titka is lehet, másrészt a hatékonysága sem elhanyagolható, amivel pénzt és időt is meg lehet takarítani.

A hőtartási képesség, az egyenletes hőelosztás és a megfelelő bevonat is kritikus fontossággal bírhat az imént említett szempontból. Nem utolsósorban pedig azok az edények, amik olyan anyagból készülnek, ami strapabíró, hosszú távon láthatják el a feladataikat, hiszen a napi tisztítási folyamatok nem teszik tönkre.

Milyen szempontokat célszerű szem előtt tartani a vásárlásnál?

Ma már nem ritka, ha villanytűzhely van a konyhában, ami azt jelenti, hogy az indukciós darabok is előtérbe kerülhetnek, amik speciálisan ilyen főzőlapokhoz készülnek. A mosogatógépek használata szintén lényeges, mert nem minden edény tehető be ilyen gépbe.

Kevesen gondolnak arra, hogy az edények fogantyúi milyen anyagból készülnek, de fontos lehet, ha a tűzhelyen előfőzött fogás ugyanabban az edényben kerülhet be a sütőbe azáltal, hogy a fogantyú is alkalmas erre.

Az ergonómia, a jól záródó fedő és a belső falon található mérce jelölés is meghatározó lehet a kiválasztás során. A bevonat pedig olyan szempont, ami az elsők között szerepel, mert a tapadásmentesség sok kellemetlenségtől tud megóvni minket és a főzést is élvezetesebbé teheti.

Az olcsó nem mindig jelent költséghatékony megoldást hosszú távon

Az edények nem olyan kellékek, amikből minden évben újat vásárolunk, így célszerű azt a modellt választani, ami nemcsak néhány éven át, hanem akár hosszú évtizedekig velünk maradhat. Persze ugyanolyan hatékonyság mellett, így ezen a ponton kap igazán értelmet, hogy kizárólag prémiumgyártók termékei érhetők el a kínálatunkban.

Az olcsó kivitelnél olyan kellemetlenséggel is szembesülhetünk, hogy káros vegyületeket tartalmaznak az anyagok, amik szintén nem előnyösek, ha reakcióba lépnek az ételekkel. A legbiztonságosabb választások közé sorolhatók a rozsdamentes acél, a korszerű bevonat és az öntöttvas.

A kínálatunk minden eleme olyan lehetőség, ami hosszú távon megállja a helyét, emellett a mindennapi konyhai folyamatok legjobb támogatói. A választás nem minden esetben könnyű, de a szakértő tanácsadóink segíthetnek abban, hogy a megfelelő edény kerüljön a kosárba, ami hű társ lehet nagyon hosszú ideig!

Szűrők

Lista betöltése

0 megfelelő termék
Szűrők törlése