Háztartási megoldások

A háztartási ventilátorok egyik fő csoportja a fürdőszobában és mellékhelyiségekben elhelyezhető változatok, amelyek többnyire napi néhány órát üzemelnek, de egyes típusok 24/24 órás szellőztetésre is alkalmasak. Működtetésük kapcsolóról, egyes modellek esetén speciális érzékelőjük (pl. páratartalom mérő, mozgásérzékelő, stb.) segítségével történik, jellemzően a helyiség használatbavételének időtartama alatt. 

A páraérzékelő egységgel ellátott szellőztető ventilátorok automata működésre képesek. Folyamatosan figyelik a helység levegőjének nedvességtartalmát, szükség esetén önműködő módon képesek csökkenteni azt.

 

Nappali, hálószoba, gyermekszoba és dolgozószoba általános szellőztetésére a hővisszanyerős szellőztető készülékek választását javasoljuk, amelyek rendkívül alacsony energiafelvétel és zajszint mellett folyamatosan friss levegőt tudnak biztosítani ezekben a helyiségekben, a hagyományos szellőztetésre jellemző mértékű energiaveszteség nélkül, magasabb komfortérzetet és egészségesebb környezetet biztosítva.

 

A hatékony szellőztetés egyik fontos feltétele, hogy biztosítva legyen a légutánpótlás. Épületeink, nyílászáróink egyre jobb szigeteléssel rendelkeznek, így a tömítetlenségeken bejutó természetes légutánpótlás lehetősége minimálisra csökken. Egy légtömören zárt térből elszívni levegőt nem lehet! Sok esetben a hatékony szellőztetés gátja pont a légutánpótlás hiánya. A kínálatunkban megtalálható légutánpótlást biztosító termékek többféle elhelyezést (oldalfal, mennyezet) tesznek lehetővé és a legtöbb típus annyi, és csakis annyi levegőt enged be az épületbe, amennyire valóban szükség van.

 

A kínálatunkban megtalálható tetőszellőzőket és tetőventilátorok telepítését olyan esetekben javasoljuk, amikor a szellőztetés a tetőn keresztül valósítható meg. Lapostetőkhöz és nyeregtetőkhöz egyaránt kínálunk légelvezetésre vagy légutánpótlás kialakítására alkalmas, szakszerű kivitelezést biztosító, időjárásálló légtechnikai elemeket.

 

Szűrők

Lista betöltése

0 megfelelő termék