Pizzasütő szett (pizzasütő kő+pizzalapát)

pizzasütő szett
Részletes leírás

Pizzasütő szett (pizzasütő kő+pizzalapát)

 

egyedi tulajdonságok:

pizzakő anyaga: természetes kő, átmérője: 33 cm, magassága: 0,9 cm, súlya: 1,5 kg

pizzalapát anyaga: rozsdamentes acél, gumi, mérete: 30,5 cm-es átmérő, 49 cm hosszú nyéllel, súlya: 0,55 Kg

a szett tartalma: 1 db 33 cm átmérőjű pizzasütő kő, 1 db fém állvány, 1 db rozsdamentes pizzalapát gumi nyéllel

 

 

Pizzasütő Kőlap: A Tökéletes Pizza Titka!

A pizza a világ egyik legnépszerűbb étele, amit szinte mindenki imád. De vajon mi a titka annak, hogy a házi készítésű pizza is olyan ropogós és ízletes legyen, mint az éttermekben? A válasz egyszerű: a pizzasütő kőlap.


Mi az a Pizzasütő Kőlap?
A pizzasütő kőlap egy speciálisan kialakított, természetes kőből vagy kerámiából készült lap, amelyet a sütőben használunk. A kőlap célja, hogy tökéletesen eloszlassa a hőt a pizza alatt, így az egyenletesen sül meg, ropogós alapot és ízletes feltéteket eredményezve.


Miért Használjunk Kőlapot?

 

Egyenletes hőeloszlás: A pizzasütő kőlap elnyeli a sütő hőjét, majd azt egyenletesen adja le a pizzának. Ez a hőeloszlás különösen fontos a tökéletes, ropogós alap eléréséhez.


Páramentesítés: A kőlap segít elvezetni a tésztából felszabaduló nedvességet, így az alap nem ázik át, hanem ropogós marad.

Sokoldalúság: A pizzasütő kőlap nemcsak pizza sütésére használható. Kiválóan alkalmas kenyér, pékáruk vagy akár sütemények készítésére is. Bármilyen étel, amely ropogós textúrát igényel, profitálhat a kőlap használatából.

Hogyan Használjuk?
Felfűtés: Helyezzük a kőlapot a sütő legalsó rácsára, majd fűtsük elő a sütőt a lehető legmagasabb hőmérsékletre. Fontos, hogy a kőlap is felmelegedjen, mivel ez biztosítja az egyenletes hőeloszlást. Első használat előtt a követ egy órán keresztül a legmagasabb hőfokon kell sütni. Pizza készítésekor a követ a sütőben 15-20 percig melegítse elő, így ropogósabb lesz a pizza. (Ilyen esetben ne használjon fagyott, hűtött pizzát, mert a kő megrepedhet a hirtelen hőmérséklet változástól). Ne lisztezze a követ, mert ráég!

Mikrohullámú sütőben nem használható!

Pizza elkészítése: Készítsük el a pizzát a szokásos módon, majd helyezzük rá a kőlapon. Használjunk pizzalapátot a könnyebb mozgatáshoz.

Sütés: A pizza sütési ideje kőlap használatával rövidebb lehet, mivel a kőlap gyorsabban süti át a tésztát. Figyeljünk arra, hogy a pizza ne égjen meg.

A pizzakő tisztítása: A kőlap tisztítása egyszerű, de fontos, hogy a vízzel való tisztítást kerülje, helyette egy fém spatulával kaparja le az esetleges tésztát a kőről. Mosogatógépben nem mosható!

A pizzalapát tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Ne áztassa!


Előnyök és Hátrányok

Előnyök:
 - Tökéletesen ropogós pizzaalap.

 - Egyszerű használat és tisztítás.

 - Sokoldalú konyhai eszköz.

Hátrányok:

 - Nehéz és törékeny, így óvatosan kell bánni vele.

 - A felfűtési idő hosszabb lehet.

A pizzasütő kőlap egy kiváló kiegészítője lehet minden háztartásnak, ahol szeretik a pizzát. Nemcsak hogy professzionális eredményeket érhetünk el vele, de az otthoni pizza készítés élményét is magasabb szintre emelhetjük. Ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy vásárolj egyet.

9 990 Ft
Összehasonlítom más termékekkel
Megnézem a hozzám legközelebbi forgalmazót Megnézem a bemutatóteremben
Kérdéseim vannak

Pintér Gábor

páraelszívók, beépíthető háztartási gépek, mosogatótálcák, csaptelepek

pinter@multikomplex.hu +36 30 619 6999
Tulajdonságok
PIZZA
5999531615348
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.