SIRIUS - Páraelszívó SLTC-97 JEEG 90 cm TW SAMS

Részletes leírás

S.A.M.S. (SMART AIR MANAGEMENT SYSTEM) Intelligens levegő kezelő rendszer

Az S.A.M.S. rendszer újítása abban rejlik, hogy ugyanabban a páraelszívóban kétféle elszívás is kiválasztható – szűrővel vagy kivezetéssel – és a helyiség levegőjét is megtisztítja. Ez a „kettős” megoldású elszívó főként télen hidegben, energiatakarékosság miatt hasznos: a kivezetéssel általában a készülék kiszívja a meleg levegőt is a helyiségből, ezért ebben a szezonban használhatja a szűrős változatot és a levegő tisztító rendszert, hogy így elkerülje a ház melegének elvesztését. Azonban nyáron használhatja a kivezetéses elszívást, hogy a maximális kapacítást/teljesítményt is ki tudja használni!

A levegő minőségének kijelzése folyamatos, akkor is működik amikor az elszívó nincs bekapcsolva, azonban a rendszer nem automatikusan kapcsolódik be, csak figyelmeztet a levegő minőségének a romlására. A funkció bekapcsolása manuálisan történik.
A páraelszívó általában alapból kivezetéses változatra van beállítva, a légelzáró nyitott és a légtechnikai csőveken keresztül távozik a gőz, ilyenkor a termék szabványos páraelszívóként működik, fehér színű, hátsó megvilágítású érintésvezérléssel.


Ha főzés után vagy közben a rendszer (S.A.M.S) rossz levegőminőséget jelez, aktiválhatja a Smart Air Management rendszert a gomb megnyomásával. Az érintésvezérlés háttérvilágítása fehérről kékre változik, a légelzáró zár, az ionizátorok működésbe lépnek, és a megtisztított levegő a kürtő oldalsó rácsain keresztül visszakerül a konyhába. A szűrés és a levegő tisztítása 2 db nagy teljesítményű szénszűrőn és 2 db ionizátoron keresztül történik.

 

Szabályozható LED világítás
Páraelszívóink legújabb generációs LED-jei lehetővé teszik a fényintenzitás szabályozását a teljesítmény növelésével vagy csökkentésével, valamint a melegtől a hidegig terjedő színhőmérséklet kiválasztását (2700°K-tól 6500°K-ig), így a páraelszívó világítását a háztartási környezet fényéhez igazítják.

 

S.A.M.S. (SMART AIR MANAGEMENT SYSTEM) Intelligens levegő kezelő rendszer bemutató videó

609 990 Ft
584 990 Ft
Miért válasszam?
S.A.M.S. légtisztító rendszerrel szerelt.
Összehasonlítom más termékekkel
Megnézem a hozzám legközelebbi forgalmazót Megnézem a bemutatóteremben
Kérdéseim vannak

Kelemen Mónika

páraelszívók, beépíthető háztartási gépek, mosogatótálcák, csaptelepek

kelemen@multikomplex.hu +36 30 619 6999
Tulajdonságok
00701973804
5999531612675
Sátras
90 cm
Fekete
Érintővezérlés
3+1 (turbó)
1
900/773 m3/h
47-72 dB(A)
465 Pa
Igen
2x3,7w LED szalag
150 mm
Igen
A+
5 év
A gyártók fenntartják a jogot a weboldalon szereplő termékek műszaki adatainak előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására.

Hasonló termékek (1 DB)