Új dimenziók a mosogatótálcák világában!

 

Elleci Keratek mosogatótálca

 

Az otthonok szívében a konyha mindig is kiemelkedő szerepet játszott. Ez a helyiség nem csupán az ételkészítés funkcionalitását szolgálja, hanem a kulináris inspiráció forrása és a családi összejövetelek központja is egyben. Ennek a különleges helyiségnek meg kell felelnie az esztétika és a praktikuság szempontjainak is. 


Egy modern és praktikus konyhában a Keratek mosogatótálcák nem csupán designjukban emelik új szintre a konyhát, de az innovatív anyaghasználat és az exkluzív technológiák révén számos előnnyel is járnak.
Az Elleci K+F részlege, amely minden innováció forrása, egy teljes körű vegyipari laboratóriummal rendelkezik, amely új színek és anyagok fejlesztésére és gondos kialakítására hívatott. A folyamatok és eljárások folyamatos innovációja, az anyagok szilárdságának állandó kémiai és fizikai vizsgálata, valamint a fejlett klórmetriás vizsgálatok lehetővé tették a vállalat számára, hogy az évek során folyamatosan fejlődő anyagokkal és új színmegoldásokkal lássa el ügyfeleit.


Az Elleci technikái és elméletei, a 30 éves szakértelme és az anyagok mélyreható ismerete az élvonalbeli termékek és műszaki megoldások fejlesztésében és gyártásában ölt testet, ahol az anyagok elemzése új megoldásokat, tartós, valamint modern termékeket hoz létre. A legjobb anyagok kifejlesztésében és felhasználásában szerzett tapasztalataik lehetővé tették számukra, hogy a laboratóriumuk segítségével olyan változásokat érjenek el, ami megkülönbözteti őket a versenytársaiktól.

 

ZERO POROZITAS
A KERATEK , kvarc, kerámia részecskék és innovatív akril keveréke. A gyantát a Keratek-ben exkluzív eljárásokkal kombinálják, melyek képesek teljesen kitölteni az anyag belső szerkezetét. Az eredmény zéró porozitású felület, biztosítva a maximális higiéniát és a kiváló ellenállást a szennyeződésekkel szemben. Ez az ultrakompakt anyag, amelyet a legfejlettebb nanotechnológiával alakítottak ki: kvarc, kerámia részecskék és innovatív akrilgyanták keveréke olyan különleges eljárások révén olvad össze a Keratek anyagába, amellyel képes teljesen kitölteni a belső szerkezetet. A zéró porozitású felület maximális higiéniát nyújt és elképesztően ellenáll az elszíneződésnek.

PAZAR SELYEMHATÁS ÉS KÍVÁLÓ SZÍNEK
A Keratek mosogatótálcák nem csupán a funkcionalitás terén nyújtanak kivételes teljesítményt, hanem megjelenésüket tekintve is magas színvonalat képviselnek. A pazar selyemhatású felület és az erőteljes, időtálló színek egyaránt vonzóvá teszik őket a konyhákban. A KERATEK, a különösen sima egyenletes felületével nagyon jól illeszkedik a letisztult formavilággal rendelkező konyhákhoz. Ugyanakkor a K82 Sage Green és a K83 Cavern Clay színek megállják a helyüket egy vagány, fiatalos, a mai trendnek megfelelő konyhabútorban is.
A magas szintű színvisszaadás, a monolitikus tervezéssel készült konyhai mosogatótálcák, csaptelepek és kiegészítők egész sorát igazíthatjuk a saját ízlésvilágunknak megfelelően. A KERATEK lehetővé teszi az innovatív folytonossági megoldások elérését, ahol minden elem egy egész része, ahol az elemek nem különálló egységek, hanem egyetlen, egységes darabot alkotnak és ezzel harmóniát teremtenek a konyhában. Élénk, mély és intenzív színek, amelyek azonnal megragadják a tekintetet.

 NAGYOBB ÜTÉSÁLLÓSÁG (+30%)
Az Elleci szabadalmaztatott GPS technológiája ötvözve az új műgyantával és a kerámia nanorészecskékkel egy rendkívül homogén összetételt eredményez, amelynek felülete egyenletesebb, simább és ellenállóbb az ütésekkel szemben.

NAGYOBB ELLENÁLLÁS a HŐSOKKAL SZEMBEN (+30%)
Az új hexavalens gyanta és a kerámia nanorészecskék vegyítésével egy olyan anyag született, amely fokozottan, nagyobb mértékben áll ellen a hősokknak. Hősokkal szembeni ellenállás: átlagosan: 345 °C amely, meghaladja a szabványokban foglalt követelményeket (UNI13310, IAPMO ANSI Z 124.6).

TARTÓSSÁG
Az összetétel részét képező UV-védelemnek köszönhetően az anyag nem fakul ki az idő múlásával. Az ultrakompakt felület nemcsak a maximális higiéniát garantálja, hanem nagy ellenállást is biztosít az elszíneződésekkel szemben. Az Elleci sajtolási technológiája révén az összetevők egyenletesen oszlanak el a mosogató masszájában, így biztosítva a homogén szerkezetet és a tartósságot.

100%-os VÍZTASZÍTÁS
Az alkalmazott gyantának köszönhetően a molekuláris kötések 100%-ban víztaszítóvá és foltállóvá teszik a Keratek mosogatótálcákat, így használatuk és tisztításuk egyszerűvé válik.

ANTIBAKTERIÁLIS VÉDELEM
Az anyag, az összetételéből adódóan meggátolja a mikroorganizmusok kifejlődését, valamint elősegíti a baktériumok eltávolítását, ezzel higiéniát és tisztaságot hozza el a konyhába. Az antibakteriális rendszert alkotó ezüst ionok 100%-os antibakteriális védelmet nyújtanak.

Válassza az Elleci Keratek mosogatótálcákat, válogasson Olaszország No 1. mosogatótálca gyártójától, amely már 30 éve tervez és gyárt mosogatótálcákat!

Megnézem az Elleci keratek mosogatótálcákat.....