Indukciós főzőlap beépített elszívóval

Ez a kombináció nemcsak helytakarékos, hanem esztétikailag is vonzó megoldás lehet a konyhánk számára. Az indukciós főzőlap precíz hőszabályozása lehetővé teszi a pontos főzést és sütést, miközben az elszívó csendes működése kellemes környezetet teremt a konyhában.

A beépített elszívó modern designja elegáns kiegészítője lehet bármelyik konyhának, emellett könnyen tisztítható és karbantartható. Az ilyen típusú termékek általában számos extra funkcióval rendelkeznek, például időzítővel, különböző főzési programokkal és automatikus tisztítási funkciókkal, ami tovább növeli a kényelmet és a funkcionalitást. Összességében az indukciós főzőlappal és beépített elszívóval kombinált termék ideális választás lehet azoknak, akik egyaránt értékelik a modern technológiát, a hatékonyságot és az esztétikát a konyhai térben.

 

Falmec Brera indukciós főzőlap beépített elszívóval

 

Falmec indukciós főzőlapok beépített elszívóval
A Falmec a teljes minimalizmus, az ergonómia, a dizájn és a nagy hatékonyság koncepciója által ihletett termékcsaládot tervezett és hozott létre, amely egy készülékben integrálja a főzést és az elszívást. A Falmec a páraelszívó és az integrált főzőlap gyártás területén szerzett tapasztalatait ötvözte legmodernebb főzési technológiákkal és létrehoztak olyan termékeket, amelyek összhangban vannak a kortárs trendekkel és életmódokkal.
Az erős és hatékony motorokkal felszerelt, ugyanakkor rendkívül csendes Falmec integrált főzőrendszerek optimális teljesítményt garantálnak. A belső keringtetéses mód az egyedi Falmec Carbon.Zeo technológiát használja, amely kiváló szageltávolítást eredményez és észrevehetően csökkenti a főzés közben keletkező gőzöket.

falmec indukciós főzőlapok beépített elszívóval

 

Sirius indukciós főzőlapok beépített elszívóval
A sirius 2005-ben elsőként hozta forgalomba a pultba süllyesztett páraelszívót majd az ezt követő években az indukciós főzőlappal kombinált elszívót. A legújabb generációs főzőlapok és páraelszívók kombinációja egyetlen termékben. A nagy teljesítményű és alacsony zajszintű szénkefe nélküli motor révén azonnal felfogják a gőzöket és a szagokat.
Az Olasz derutai mesterek által kézzel készített kerámia burkolat rejti a Sirius utolsó generációs technológiáját. A készülék párosítható az S-DDH6 pultba épített elszívóval, így biztosítva a megfelelő megvilágítást a kényelmet és a maximális energiamegtakarítást. A lámpában elhelyezett fejlett elektronikus érzékelők érzékelik a levegő minőségét és a főzés közben keletkező füst mennyiségét majd automatikusan aktiválja a pultba épített elszívót (S-DDH6).

sirius indukciós főzőlapok beépített elszívóval

 

 

Cata indukciós főzőlapok beépített elszívóval
A Cata továbbra is fontosnak tartja a folyamatos technikai fejlesztéseket, ezért megalkotta az indukciós kerámialappal egybeépített elszívót. A cég az indukciós technológiát ötvözte az általuk használt nagyteljesítményű motorral. A fém szírszűrők és az elszívórács kivehetők és akár mosogatógépben is elmoshatók. A készülékek rendelkeznek zsírgyűjő tálcával, ami szintén kivehető és elmosható. Az indukciós technológiával rendelkező főzőlap mind a négy főzőzónája rendelkezik BOOSTER (gyorsfelfűtés) és időzítő funkcióval is.

cata indukciós főzőlapok beépített elszívóval