Vilpe tetőventilátorok páraelszívóhoz

 

Alkalmazás: Páraelszívókhoz használható szigetelt tetőventilátor. Ezek a tetőventilátor-készletek arra szolgálnak, hogy MOTOR NÉLKÜLI ELSZÍVÓERNYŐ beépítése esetén a motor a lakótéren kívülre kerüljön és így jelentősen CSÖKKENJEN A ZAJSZINT. A motor ebben az esteben a tetőventilátorban helyezkedik el, de a páraelszívóról vezérelhető. A cső egy beépített, 50 mm-es vastag zajszigeteléssel rendelkezik.

A P-sorozathoz tartozó tetőventilátorok az átvezető elemmel vízzáró módon vezethetők át a tetőn. A VILPE® átvezető készletek bármilyen, a legelterjedtebb lejtésű (50 foknál kisebb lejtésű) tetőkbe építhető.

A VILPE® ECo sorozatú tetőventilátorok energiatakarékos egyenáramú motorral rendelkeznek, teljesítményük széles tartományban szabályozható. Magas hatékonyságuknak és optimalizálható vezérlő rendszerüknek köszönhetően jóval alacsonyabb energiafelhasználással rendelkeznek, mint a hagyományos AC motorral ellátott ventilátorok. 

Az ECo tetőventilátorok 220 V-os mágnesszelepeket is tudnak vezérelni.

A VILPE® ECo sorozatú tetőventilátorok tervezése során cél volt a teljes áramfogyasztás csökkentése és ezzel energia megtakarítása. Az egyenáramú motorok ugyanazon kimeneti teljesítmény mellett kevesebbet fogyasztanak, mint a váltóáramú motorok.

 

vilpe tetőventilátor páraelszívóhoz

 

Megnézem a tetőventilátorokat.....