Elektromos kandallók

Varázsoljon romantikus hangulatot saját otthonába egy elektromos kandalló segítségével, amely tökéletesen imitálja az igazi lángokat!

 

Minden elektromos kandallónkra 2 év garanciát biztosítunk!

 Ha valaki azt mondja kandalló, akkor egyből megjelenik lelki szemünk előtt a szép láng, a pattogó tűz hangja – maga a kandalló hangulata. Ezt hivatott megidézni számunkra az elektromos látványkandalló.

 

 

Miért jó az elektromos kandalló?

 Nem minden háztartásban adottak a feltételek a kémény építéshez. Számos oka lehet, hogy nem tudunk valódi kandallót megépíteni az otthonunkban, ennek ellenére megteremthetjük magunknak a kellemes kandalló nyújtotta meleg hangulatot, egy elektromos látványkandallóval. Nincs is jobb érzés annál, mint egy hűvös téli estén, a lobogó tűz mellé, forró csokoládéval a kezünkben leülni a jó melegbe és olvasni egyet, vagy csak lazítani. Ráadásul nem kell bajlódni a faaprítással, a hamuval vagy a füsttel, mert ezek a szabadon álló kandallók meg tudnak kímélni bennünket az ilyen kandallóval való munkálatoktól.

 

 

Az elektromos kandalló előnyei:

Az elektromos kandalló remek kiegészítője lehet otthonunknak, célja nem kifejezetten a teljes értékű fűtés, hanem sokkal inkább a látványra helyeződik. Ücsöröghetünk, kényelembe helyezhetjük magunkat az elektromos kandalló mellett és még csak fát sem kell pakolni rá, anélkül is folyamatosan kellemes meleget áraszt, ha fűteni szeretnénk vele. Tehát kiegészítő fűtésre is alkalmazhatjuk abban az esetben, amikor szükség van rá. Amikor pedig csupán a hangulat a lényeg, akkor a világítás funkciót kell bekapcsolnunk.

 

 

Valódi láng effektussal rendelkező berendezéseink 1500W teljesítményre képesek, termosztáttal, valamint ventilátoros rásegítéssel vannak ellátva. Nagyjából 18-20 m2 helyiségek kiegészítő fűtésére alkalmasak. A túlmelegedés elleni védelem a biztonságunkat szolgálja. Az igazi kandallóval szemben mozdíthatók, és hordozhatók. A fürdőszobán kívül bárhová telepíthetők a lakásban. Beüzemelése egyszerű.

 

Elakadt a vásárlásban vagy kérdése van az elektromos kandallókkal kapcsolatban? Keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, segítünk a vásárlásban.

Szűrők

Lista betöltése

2 megfelelő termék