A konyhai páraelszívó jelentősége napjainkban

 

A cégünk kínálatában megtalálható konyhai páraelszívók tökéletes választást jelentenek abban az esetben, ha új termék beszerzését tervezzük vagy a régit szeretnénk lecserélni.

A konyhai páraelszívók használatának előnyei

A páraelszívók modern és esztétikus megjelenésük mellett igazán hasznosak számunkra, hiszen megoldást kínálnak a konyha levegőjének szennyezésmentesítésére. Hatékonyan eltávolítják a gőzöket, a kellemetlen illatokat.

A konyhai páraelszívók különböző teljesítményű és méretű eszközök, választékunkban könnyen megtalálható mindenki számára az ideális termék. A saját konyhánk paramétereinek ismeretében választható ki méretében és funkcionalitásában a legmegfelelőbb páraelszívó.

A legtöbb típus működtethető távirányítóval, vagy applikáció segítségével okostelefonról is üzemeltethetők. Minden variánsra jellemző az energiatakarékos és csendes működés.

A szerkezetek tisztítása egyszerű, rendszeres karbantartás vagy szűrőcsere mellett hosszú távú működés garantálható.

 

Röviden a különböző konyhai páraelszívó típusokról

 

●  A mennyezetbe építhető páraelszívók ízléses megjelenésű modellek, melyek nem foglalnak külön helyet a falon vagy a

   konyhapulton. Nyitott terű konyháknál gyakorta alkalmazzák. Világítással is rendelhető!

●  A fali páraelszívóknál különösen figyelni kell arra, hogy legyen szélesebb vagy ugyanakkora szélességű, mint a főzőlap.

●  A sziget páraelszívók a konyha közepén helyezkednek el egy főzősziget felett. Különösképpen alkalmasak amerikai

   konyhákba.

●  A beépített elszívók a konyhabútor felső szekrényébe vannak beágyazva, közvetlenül a főzőlap felett. A kihúzható

   változatot pedig a konyhaszekrény fiókjából lehet előhúzni.
●  A pultba építhető eszközök főzőlap mellé, közé vagy mögé építhetők be, ezáltal a főzőedények mellől szívják el a gőzt és a

   keletkező illatokat. Visszasüllyeszthetők a pultba, amikor használaton kívül vannak.

 

SIRIUS - Páraelszívó S-DD18 BALANCE EM fehér motor nélkül

A SIRIUS - Páraelszívó S-DD18 BALANCE EM terméket modern technológia jellemzi, emellett a tetszetős forma esztétikus kivitellel párosul. Érintővezérléses felülettel működtethető. Bekapcsoláskor a páraelszívó a főzőlap fölé emelkedik, kikapcsolás után pedig visszasüllyed a pultba. Világítással felszerelt, súlya 10 kg, továbbá 5 év garancia jár a termékhez vásárlás esetén.

 

A termék kapható fekete színben is. SIRIUS - Páraelszívó S-DD18 BALANCE EM

Választható hozzá aktívszén-szűrő szett, melyben szintetikus széngömbök vannak poliuretán habba téve. Ezek élettartama körülbelül 2 év.

 

sirius s-dd18 elszívó
Az elszívók szükségessége a konyhában

Ezen eszközök beszerzésével tudjuk megoldani a konyhában keletkező zsíros pára, gőz és a kellemetlen szagok, füst eltüntetését. Az optimális páraelszívó kiválasztásánál vegyük figyelembe a méretet, a kivezetés módját. Válasszuk a nekünk tetsző színt és stílust.

Abban az esetben, ha felkeltettük érdeklődését termékeink iránt, vagy felmerül bármilyen kérdés a konyhai páraelszívókkal kapcsolatban, keressen bennünket, készséggel válaszolunk, és segítünk Önnek.