Szagtalan főzés? Alkalmazzunk plazmaszűrőt!

 

A plazmaszűrő úgy működik, hogy egy nagyfeszültségű, elektromosan töltött téren keresztülvezetik a levegőt, majd ez egy irányba polarizálódik a benne lévő szennyezőanyag-tartalommal. Ezután a polarizált levegő egy ellentétes polaritású téren áthalad, és magához vonzza a szennyeződést.

Fontos megjegyeznünk, hogy a plazmaszűrők akár újonnan vásárolt, akár már használatban lévő páraelszívókra egyaránt felszerelhetők, ezáltal akár egy kisebb teljesítményű páraelszívó is erőteljes szűrőrendszerré alakítható át.

Kínálatunkban a plazmaszűrők széles választékát tekintheti meg, és Ön is megtalálhatja azt a terméket, amellyel a kellemetlen szagoktól mentessé teheti főzést!

A plazmaszűrők mindennapos használata

Ha plazmaszűrőt helyezünk konyhai páraelszívónkba, garantáltan tisztább levegő kerül a lakás légtérbe. Ugyanis ezen szűrők segítségével a levegő egy tulajdonképpeni tisztításon megy át, ezáltal javul a minősége, vegyi anyagok nélkül távolítódnak el a baktériumok, vírusok, poratkák, pollenek és a penész is. A betegség- és fertőzésveszély pedig nagymértékben csökken.

Éttermek, nagyüzemi konyhák, élelmiszer-feldolgozók hosszú ideje alkalmazzák, hiszen segítségével a kellemetlen szagok és a füst egyszerűen eltűnik. Ez az alkotóelem számos páraelszívóval kompatibilis, mind a kürtős, a sziget, a beépíthető vagy a pultba építhető típusokkal egyaránt. A hagyományos szénszűrőkkel ellentétben a zajszintet nem növeli.

AIRA QUADRO 1200 R plazmaszűrő

Az AIRA QUADRO 1200 R plazmaszűrő a pultba építhető – főzőlapos kivitelű változattal úgyszintén – páraelszívókhoz alkalmas, valamint ez a típus mennyezetbe épített elszívókkal is kompatibilis. Elhelyezése alsó szekrényben vagy bútorlábazatban optimális. A páraelszívó bekapcsolásával a szűrő működése automatikusan elindul 1 m/sec sebességgel. Kikapcsoláskor a szűrő üzemelése is leáll. Mindez egy beépített érzékelőnek köszönhető. Energiafogyasztása alacsony.

A plazmaszűrő karbantartás nélkül képes működni a páraelszívó teljes élettartamának idején. Átlagosan napi 1 órát használva körülbelül 54 év működést garantál, de napi 2 óra átlagos igénybevétel mellett is akár 27 évig működőképes.

A benne lévő szénszűrő önregeneráló képességgel rendelkezik, cseréjére nincs szükség a teljes élethossz tartama alatt, ezáltal energiatakarékos. Használatával ózonkibocsátás nem történik.

A plazmaszűrők az előírt európai tanúsítványokkal rendelkeznek, Németországban gyártott prémiumminőségű termékek, melyhez 5 év garancia jár.

Válasszunk páraelszívónkba plazmaszűrőt!

Ha kiismertük magunkat a szűrők legjobb tulajdonságai között, és akár újonnan vásárolt, akár jelenlegi készülékbe helyeznénk el, a választékban megtaláljuk a legmegfelelőbb plazmaszűrőt.

Amennyiben érdeklődését felkeltettük, és szeretne kellemetlen szagok nélkül főzni konyhájában, böngéssze kínálatunkat! Cégünk, a Multikomplex Budapest kft. - A páraelszívók szakértője! szakemberei szaktanácsadás keretein belül szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre.