Ágymelegítők

 

A hideg téli napokon másra sem vágyunk, minthogy végre kényelembe helyezve magunka élvezzük az otthon a melegét. Milyen megoldások léteznek abban az esetben, ha minél előbb szeretnénk azt a bizonyos melegséget?

 

Ha gyors megoldás kell a hideg ellen, akkor egy melegítő takaró, melegítőpárna igencsak jó szolgálatot tehet. Egy hűvös napon hazaérve a legjobb választás egy elektromos ágymelegítő, aminek köszönhetően mindig szinte azonnal elérhető a kívánt komfort!

 

 Milyen ágymelegítőt válasszak?

 

 

Melyek a legfontosabb szempontok a keresés során az ágymelegítők kiválasztásánál? Automatikus kikapcsolás vagy legyen mosható anyagból? Termékeinkre a több fokozatban állítható hőmérséklet, túlmelegedés elleni védelem, automata kikapcsolás jellemző.

 

A személyes, egyedi igényeknek megfelelően számos lehetőség sorakozik fel az oldalon ágymelegítők kategóriában. A takarók esetében fontos szempont lehet a méret vagy az anyag, míg más termékeknél, mint például a derékmelegítők, melegítő párnák kapcsán szintén eltérő szempontok szerint válogathatunk.

 

Ágymelegítők méretei:

 

Elektromos takarók nagyon praktikusak, mert amellett, hogy tökéletesen eleget tesznek funkciójuknak, széles körben szolgálják ki a különféle igényeket. A takaróknál különféle méretekből válogathatunk: 150x80 cm, 160x80 cm, valamint 140x160 cm és 150x160 cm. Amennyiben franciágyon szeretnénk használni, akkor érdemes nagyobb méretet választani a kínálatból, két személyes takarót, ugyanakkor egyszemélyes változatok egyaránt megtalálhatóak a választékunkban.

 

Ezeket az ágymelegítőket egyszerűen csak a lepedő alá kell elhelyezni, majd bekapcsolni, beállítani a megfelelő fokozatot és máris elkezd melegíteni. Néhány pillanatot követően már élvezhetjük is a kellemes melegséget.

 

Szabályozható hőmérséklet:

 

A készülékeken visszajelző lámpa is található, ez a kijelző mutatja meg, milyen fokozat van éppen működésben. Mivel több fokozatban állíthatók, így nem csak egyféle hőfokra képesek, hanem kedvünk szerint állíthatjuk be, hogy számunkra melyik a legkomfortosabb.  Ha gyorsan szeretnénk felemlegíteni a takarót, akkor már a bekapcsolást követően érdemes lehet a legmagasabb fokozatra állítani, majd lejjebb venni azt, ha már kellőképp meleg a takarónk.

 

A gyakori kérdések (GYIK) között gyakran merülnek a fenti kérdések, amelyekre igyekszünk kielégítő válaszokat adni. Amennyiben egyéb kérdése van az ágytakarókkal kapcsolatban, bizalommal fordulhat hozzánk!

 

 

 

Szűrők