Bemutatkozik sokak kedvence, a mosogató csaptelep fekete színben.

 

Meglehetősen jól mutatnak az olyan színpárok, amikor egyik kiemeli a másikat. A fekete csaptelep kitűnik valamennyi világos, pasztell vagy rikító szín mellől, így ezek közül csaknem bármilyen lehet a burkolat, a háttér, illetve a mosogatótálca is. Azt mindenképpen érdemes figyelembe vennünk, hogy ezen termékek kontrasztos közegben tudnak igazán jól érvényesülni.

Egy módfelett trendi konyhának akár elengedhetetlen kelléke egy vagány sötét csaptelep. Weboldalunkon megannyi csaptelep közül válogathat, ahol számos, anyagában és formájában is különböző árucikket talál.

Mosogató csaptelep fekete színben
Többek között a letisztultság, az elegancia jellemzi a fekete csaptelepeket. Kényelmes használatuk mellett közös jellemzőik, hogy kerámiabetétesek, forgatható kifolyócsővel rendelkeznek. A kínálatban modern formákat, ívelt, L-alakúakat is találunk. Még egy jó hír, hogy 5 év garancia tartozik hozzájuk.

Amiket a választáskor vegyünk figyelembe
Először is gondoljuk át, hogy egykaros vagy kétkaros csaptelepre van-e szükségünk a konyhában. Előbbinél a hideg és meleg víz hőmérséklete, nyomása ugyanazon karral állítható, míg utóbbinál külön karral szabályozhatóak.

Mérlegelni kell azt is, hogy normál beépítésű, süllyesztett vagy dönthető csaptelepet szeretnénk-e. Ez normál változatnál magára a mosogatóra vagy a munkalapra kerül. A dönthető formula akkor válhat hasznunkra, ha ablak előtt van a mosogatónk, és a csap elhelyezkedése megnehezítené az ablak nyitását-zárását. A felső rész döntésével máris megoldódik ez a probléma.

Léteznek kihúzható fejes, sőt zuhanyfejes csapok is. A kihúzható fejes előnye, hogy a mosogató minden részét elérhetjük vele. A zuhanyfejes változatot gyümölcs- és zöldségmosásnál értékelhetjük igazán.

Vannak úgynevezett félprofesszionális csaptelepek, amelyeknél az irányítható nagynyomású kifolyócső megkönnyíti a dolgunkat nagy méretű edények mosogatásánál.

A víztisztító rendszerekhez gyártott csaptelepekbe két elosztó szelep van beépítve, egyiket a csapvízhez, másikat a tisztított vízhez csatlakoztatjuk. Kombinált típusok is kaphatóak, amelyeknél a csaphoz csatlakoznak a szűrők.

ELLECI - Csaptelep Po G54 nero pietra
Az Elleci csaptelepek kiválóan alkalmasak mindennapi használatra. Tökéletesen passzolnak mindegyik konyhastílushoz. Minőségi, dekoratív, alkalmazásuk egyszerű.

Az ELLECI - Po G54 nero pietra csaptelep egykaros, ívelt formájú, így nagyobb edények, tálak, akár tepsik is könnyen elférnek alatta mosogatás közben. Energiatakarékos, környezettudatos kivitelezésű, ugyanis a nyitó-záró kar középállásakor hideg vizet használ, szemben a hagyományos csapokkal, amik kevert vizet engednek.

További jellemzője, hogy normál beépíthetőségű, a sztenderd 35 mm átmérőjű furattal rendelkezik, granitek anyagból készült, a súlya 1,6 kg és ami igazán nagyszerű, 5 év garancia is jár megvásárlásakor.

Amennyiben felkeltették érdeklődését ezek a varázslatos fekete mosogató csaptelepek, látogassa meg oldalunkat, ahol sok-sok termék várja, hogy felfedezzék őket.