Tetőventilátorok

A VILPE tetőventilátorok jobb beltéri levegőt teremtenek, javítják az energiahatékonyságot és meghosszabbítják az épületek élettartamát. Olyan esetekben célszerű alkalmazni ezeket a termékeket, amikor oldalfalon nincs lehetőség a szellőztető rendszer kivezetését kialakítani, ill. amikor szempont, hogy az épület belső részébe minél kevesebb kültéri zaj juthasson be.

 

A tetőventilátorok többféle méretben, teljesítményben érhetők el, lapostetőre vagy ferdetetőre telepíthető változatban, amelyek közül a megfelelő típus kiválasztásában, szükség esetén, szakmai segítséget tudunk biztosítani. Hosszú élettartamra tervezett VILPE termékek tartós és környezetbarát anyagból készülnek, UV védettek ellenállnak a napsugárzás káros hatásainak, az esőnek, hónak egyaránt.

 

A tetőventilátorok kiválasztásánál a kívánt szellőzési megoldás paraméterei mellett rendkívül fontos a meglévő tetőfedés típusának ismerete, mert ezek alapján lehetséges a megfelelő tetőventilátor kiválasztása. Választásnál ne csak az árat vegyük figyelembe, hanem a megvásárolni kívánt rendszer minőségét, testreszabhatóságát is. Igény esetén munkatársaink a megfelelő szaktudással és szakmai tapasztalattal tudnak a segítségére lenni.

 

A Vilpe tetőventilátorok az épület tetőszerkezetén elhelyezve biztosítják az elhasznált levegő elvezetését, maximális vízzárás mellett. Termékskálája kimondottan széles, és az összes tetőfedési módhoz alternatívát nyújt. Telepítése gyorsan és könnyedén elvégezhető. Elhelyezhetjük lapos- és ferdetetőn egyaránt. Ha sík felületre szeretnénk telepíteni, akkor a telepítési környezettől függően szükség lehet egy kiemelő talapzatra is. A tetőventilátorok legnagyobb előnye, hogy az abban elhelyezett ventilátor az épületen kívülre kerül, így biztosítva a felhasználó számára fontos beltér extra csendes szellőztetését az egész épületben, vagy annak bármelyik helyiségében.

A számos praktikus tulajdonság és a hatékony működés mellett a gyártó egy kifejezetten modern formavilágot tervezett meg ezeknek a ventilátoroknak. Színviláguk harmonikusan passzol a tetőfedő anyagokhoz. Nálunk nem csupán a ventilátort, de a teljes készletet is megrendelheti, amely tartalmazza a beépítéshez szükséges kiegészítőket és útmutatókat. 

Tetőventilátorainkra 5 éves garanciát biztosítunk és ingyenesen szállítjuk azokat házhoz. Szerkezetük tartós, hosszú élettartamra tervezett, energiafogyasztásuk alacsony, ezért telepítésük hosszútávon egy igen költséghatékony befektetés lehet. Az időjárási körülményekkel szemben ellenállóak, és légszállítási paramétereik is igazíthatók a felhasználók változó igényeihez.

 

Mire használhatjuk?

Épületek általános szellőztetésére, szakaszos vagy folyamatos szellőztetésre, motor nélküli konyhai páraelszívóhoz csatlakoztatva extra csendes konyhai elszívásra.  

 

Vilpe Flow sorozat

A Vilpe Flow sorozatába tartozó termékek a gyártó legújabb fejlesztései találhatók meg, melynek köszönhetően akár 40%-kal kisebb áramlási veszteség érhető el a szellőztetés során. Ez egyben alacsonyabb energiafelhasználást és így alacsonyabb költségek mellett is jól fenttartható a rendszert jelent.

 

Ferdetetősík esetén (nyeregtetőhöz) válassza a P-sorozat szellőzőcsöveit!

Azok a tetőventilátorok és tetőszellőzők, amelyek a Vilpe "P"-sorozathoz tartoznak, kimondottan ferdetetősíkhoz lettek tervezve. A tökéletes vízzárást az ezekhez a típusokhoz rendelhető tetőátvezető elemek biztosítják. Ezek a leggyakrabban alkalmazott típusú és legelterjedtebb dőlésszögű tetők esetén beépíthetjük. 

 

Flow S-sorozat tetőventilátorok, elvezető szellőzőcsövek

A sorozat tetőventilátorai vízszintes kialakítású lapostetőkhöz tökéletesek. A tető felé vezetett szellőztetőkürtő végéhez illeszthető, szükség esetén kiemelőszerkezet és / vagy hangcsillapító közbeiktatásával. Lapostetős családi házak mellett ajánljuk olyan társasházakba és lakótömbökbe, ahol lakásonkénti egyedi szellőztetésre van igény.

 

Vilpe ECo vezetéknélküli szellőztetőrendszer

A Vilpe ECo ventilátorai széles szabályozási lehetőséggel, intelligens, akár vezeték nélküli szenzorokkal is kiegészíthetők, amelyek automatikusan szabályozzák a szellőztetés mértékét. Ez úgy lehetséges, hogy a szén-dioxid és a páratartalom adatait eljuttatják az érzékelők a vezérlő egységnek. Ennek köszönhetően a rendszer nem használ el felesleges energiát, annyi és csak is annyit energiafelvétel mellett szellőztet, amelyre valóban szüksége van a felhasználónak.

Szűrők

Lista betöltése

64 megfelelő termék