Tetőösszefolyók

Az energiatakarékosság központi szerepet tölt be minden épületnél. Nem kérdés tehát, hogy az épületek szigetelése különösen fontos. Az oldalfalak esetében a legjobb, többrétegű műanyag nyílászárók és homlokzati szigetelőanyagok állnak rendelkezésre, de a tetők szigetelése, ill. azok szakszerű kialakítása legalább ennyire fontos feladat.

A lapostetőknél a kültéri hatások közül az eső és hó nemkívánatos hatásainak kiküszöbölésére, a csapadék megfelelő elvezetésére tetőösszefolyókra van szükség. Ahhoz, hogy vízmentes, páramentes és egyben penészmentes legyen a környezetünk, nem árt minőségi kiegészítők után nyúlni a teljes rendszer esetében, legyen szó PVC, bitumen vagy más anyagból készült tetőfedésről.

A tetőlefolyók teljesen időjárás- és ütésálló kivitelben készülnek, UV-védelemmel rendelkeznek, amely megakadályozza a nap okozta elszíneződések kialakulását. A felhasznált anyag kémiailag semleges, és -30°C - +80°C közötti állandó hőmérsékletet is elvisel, átmenetileg -40°C - +120°C közötti hőmérséklettarományban is használható.

Szűrők

Lista betöltése

10 megfelelő termék